پایگاه خبری - تحلیلی1400

Language

Language

برچسب‌ها

اهدای نشان عالی دانش به ۱۲ استاد برگزیده

نشان عالی دانش دانشگاه به ۱۲ استاد تمام این دانشگاه ها اهدا می شود.

به گزارش گروه فرهنگی جوانان خوز ، نشان عالی دانش دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در مراسمی  به ۱۲ استاد تمام دانشگاه اهدا می شود.

بیشتر بخوانید

رضا پورحسین دبیر نشان عالی دانش در نشست خبری با اشاره به نخستین دوره برگزاری این نشان اظهار داشت: نخستین دوره اعطای نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران ۸ خرداد همزمان با سالروز تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران با حضور وزرای علوم و بهداشت و دو رئیس دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در سالن علامه امینی دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی افزود: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران برای تکریم علم و عالم و احیای علم، انگیزه‌سازی برای دانشجویان و اساتید جوان دانشگاه، کمک به ارتقای علمی کشور و تحقق چشم اندازهای ۱۴۰۴، تحقق تمدن نوین اسلامی و تکریم علم و عالم تصمیم گرفتند جایزه‌ای را برای اساتید در دوره حیات شان طراحی کنند که با حضور هیئت موسس و شورای سیاستگذاری نشانی تحت عنوان نشان دانش مصوب شد.

دبیر نشان عالی دانش افزود: براساس طرح مصوب قرار است این نشان هرساله به ۱۲ چهره در شش شاخه علمی؛ علوم اجتماعی و رفتاری، علوم انسانی و هنر، کشاورزی و دامپزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه و پزشکی و سلامت اهدا شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به فراخوان اعلام شده، اسامی اساتید مورد نظر که منطبق با ضوابط بودند، از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی احصا شد. پیشنهاداتی در کارگروه‌های شش‌گانه متناسب با شش شاخه مطرح  و این اسامی در شورای علمی بررسی شد.در شورای سیاستگذاری به اسامی ۱۲ نفر رسیدیم که اسامی آنها در مراسم دانشگاه در ۸ خرداد اعلام می شود.

وی به برخی از شاخص‌های مورد نظر برای انتخاب دریافت کنندگان نشان عالی دانش اشاره کرد و گفت: حرکت در مرزهای دانش و فراتر از مرزهای دانش، تاثیرگذاری در گفتمان علمی کشور در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی، کمک به تحقق چشم‌انداز ۱۴۰۴ و سند تحول بنیادین و رشد جامعه علمی کشور، کوشش در جهت معرفی کشور در سطح بین المللی، شبکه‌سازی در علم و ایجاد انگیزه و هم افزایی، جامعه نگری در افراد برگزیده و توجه به نیازهای اساسی جامعه، شاگردپروری و توجه به ایجاد و توسعه فضاهای کارآفرینی، نوآوری علمی و فناوری، همکاری و مشارکت موثر با محققان داخل و خارج کشور، دارا بودن شخصیت وارسته و متین مورد وثوق سایر اساتید و دانشجویان از جمله شاخص‌های مورد نظر در تعیین افراد بود.

پورحسین با اشاره به اینکه براساس این ۱۱ شاخص ۱۱ ضابطه کمی نیز طراحی شد، ادامه داد: این ضوابط نیز مطابق با شاخص‌ها مطرح شد که اصل عضو هیئت علمی بودن در یکی از دانشگاه‌ها از ضوابط اصلی است. در بین منتخبین همه استاد تمام بودند و  با اینکه از بین استادیارها و دانشیارها هم اعضایی وجود داشت اما منتخبین از جمله استاد تمام‌های دانشگاه‌ها هستند.

دبیر نشان عالی دانش تصریح کرد: برای انتخاب هر ۱۲ نفر در شورای علمی و سیاستگذاری اجماع صورت گرفت یعنی همه ۱۲ نفر را به اجماع انتخاب کردیم.نیمی از برگزیدگان دریافت نشان از اساتید دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران هستند و برخی نیز از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه صنعتی شریف، شهید بهشتی هستند.

پورحسین با رد تاثیر سبقه و نگاه سیاسی اساتید برگزیده و منتخب از سوی اعضای هیئت رئیسه تاکید کرد:  مسائل جناحی و سیاسی حتی در مخیله اعضای هیئت رئیسه اعطای نشان هم نبوده و نیست.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

قطع برق ۳۲۹ اداره و سازمان پرمصرف در خوزستان
آخرین تحولات تیم فوتبال نفت آبادان
صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه
آیت اله رئیسی: مبارزه جانانه ایران با تروریسم تجربه موفقی بوده است
آینده اقتصاد دنیا در دستان چه کشور‌‎هایی است؟
انهدام یک باند ضد امنیتی در خوزستان
توافق بغداد با تهران درباره پرداخت بدهی‌ها به شیوه جدید
افزایش نرخ کرایه اتوبوس‌های شهری اهواز
جزییات پرداخت تسهیلات بازسازی بافت‌های فرسوده
ادامه اعتراضات در فرانسه

سرخط اخبار کل

9879856_205
1401052509522269325900974
9591312_466
170890827
1402031018563269127696164
9777939_376

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *