پایگاه خبری - تحلیلی1400

Language

Language

برچسب‌ها

آبرسانی و بهبود راه مناطق عشایری خوزستان

۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال برای آبرسانی و بهبود راه مناطق عشایری خوزستان پیش بینی شده است.

به گزارش گروه خبری جوانان‌خوز، مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی عشایر سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه جهش در بهبود زیرساخت مناطق عشایری خوزستان هدف گذاری شده است گفت: در بخش آب ۸۳۰ میلیارد ریال و برای بهبود زیرساخت و احداث راه یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای مناطق عشایری خوزستان در نظر گرفته شده است.

 

سیاوش احمدی میرقائد افزود : با پیگیری سازمان امور عشایر ۳۵ هزار میلیارد ریال برای نوسازی و تجهیز مدارس کشور در بودجه امسال اعتبار در نظر گرفته شده است که ۱۵ هزار میلیارد ریال از این مبلغ با اولویت تجهیز و نوسازی مدارس مناطق عشایری بوده است.

وی افزود: بر اساس برآورد انجام شده کل نیاز مدارس مناطق عشایری کشور بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال است که در صورت تامین ۱۵ هزار میلیارد ریال در بودجه امسال بخش قابل توجهی از مشکل مدارس این مناطق برطرف می‌شود.

معاون سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس خوزستان باید تلاش کند تا حداقل ۱۰ درصد از اعتبار تخصیص داده شده برای نوسازی مدارس مناطق عشایری را جذب کند.

احمدی میرقائد با بیان اینکه جمعیت دانش آموزی عشایر کشور ۱۸۰ هزار نفر است، افزود: خوزستان با بیش از ۲۰ هزار دانش آموز حدود یک هشتم جمعیت دانش آموزی عشایر کشور را دارد.

وی ادامه داد: ۴۰ هزار میلیارد ریال در بخش راه و آب شرب جامعه عشایری در قانون بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی شده است که با تخصیص این اعتبار جهش قابل توجهی در بهبود زیرساخت و کیفیت زندگی مناطق عشایری کشور انجام می‌شود.

احمدی میرقائد با تاکید بر اینکه جامعه عشایری میراث معنوی کشور هستند و باید تمام جنبه‌های زندگی عشایر مورد توجه باشد، افزود: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دارای ۳۰ برنامه شاخص و ۸۰ زیر وظیفه در سطح ملی و استانی پیرامون عشایر است که نشان از اهمیت تعامل میان این دستگاه و امور عشایر است.

وی در ادامه ایل راه‌ها را مسیر تردد تاریخ عشایر دانست و گفت: طبق قانون، واگذاری ایل راه‌ها مطلقا ممنوع است به همین دلیل شناسایی ایل راه‌ها و تعیین حدود آن برای جلوگیری از دست اندازی به این مسیر‌ها در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

معاون سازمان امور عشایر ایران افزود: علاوه بر شناسایی تمام ایل راه‌های کشور، ثبت این ایل راه‌ها به صورت جدی در حال پیگیری است تا دستگاه‌های مختلف در واگذاری‌ها و اجرای طرح‌های خود، مراقب حریم این مسیر‌ها باشند.

وی بیان کرد: جامعه عشایر کشور جایگاه و نقش ارزنده‌ای در فضای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد ضمن اینکه این جامعه مشکلات و نیاز‌های گسترده‌ای دارد که باید با برنامه ریزی لازم نسبت به حل این مشکلات اقدام کرد.

معاون سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه پارسال جهش قابل ملاحظه‌ای برای تامین اعتبار آب شرب و ایجاد زیرساخت‌های مناطق عشایری کشور برداشته شد ادامه داد: اعتبار تعمیر و نگهداری راه‌های عشایری در بودجه سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، حدود ۹۰ برابر و اعتبارات آبرسانی به ماطق عشایری نیز در این مدت ۱۰ برابر شده است.

معاون سازمان امور عشایر ایران افزود: خوزستان با دارا بودن ۱۰ درصد جمعیت عشایری کشور، استانی عشایرپذیر است که در فصل قشلاق میزبان عشایر از هفت استان کشور است.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
بازگشت حجاج خوزستانی از ۲۹ تیر ماه به کشور
بررسی زیرساخت‌های خدمت به زائران اربعین در مرز شیب عراق
آشنایی با سبک‌های فرزندپروری؛ شما چگونه والدی هستید؟
وحدت اقوام خوزستانی در روز جهانی قدس
تحول پارادایمی از جدایی دین از سیاست به نفی دین
ارزآوری ۴ میلیارد دلاری هلدینگ خلیج‌فارس
جزئیات جدید از احکام متهمان پرونده متروپل
دلنوشته فرمانده ارتش در حمایت از مردم مظلوم فلسطین
رسول اکرم چراغ فروزان هدایت در مسیر رستگاری

سرخط اخبار کل

3I0A1791-scaled-1-1024x683
170036472
8675730_130
Car-import
P-IMG-20220522-WA0018
140101281337314925149094

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *