Language

Language

احداث بندر بزرگ خلیج فارس در خوزستان از محل اعتبارات ملی

استاندار خوزستان : مطابق برنامه ریزی ها، فاز اول بندر بزرگ خلیج فارس از محل اعتبارات ملی تا سال ۱۴۰۴ احداث خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی جوانان خوز ، علی اکبر حسینی محراب گفت: برابر با دستور معاون اول رییس جمهور، مکان احداث بندر بزرگ خلیج فارس باید هرچه زودتر با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت نیرو تعیین تکلیف شود.

وی اظهارکرد: باتوجه به تحولات اقتصادی در منطقه و رشد روز افزون سرمایه گذاری‌ها در کشور‌های حوزه خلیج فارس، باید به سمت افزایش توان عملیاتی و لجستیکی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) و بهره‌گیری از شاخص‌های مهم جغرافیایی و اقتصادی آن برای کسب سهم بیشتر از بازار‌های تجاری منطقه پیش برویم.

حسینی محراب با اشاره به به اهمیت حمل و نقل دریایی در رشد تجارت جهانی تاکیدکرد: کشور‌های قطر، کویت و عراق در زمینه توسعه بنادر خود و به طور خاص در حمل کانتینری کالا، پروژه‌های مهمی را اجرا کرده‌اند.

استاندار خوزستان با بیان اینکه احداث بندر بزرگ خلیج فارس از جمله مصوبات سفر دوم رییس جمهور به خوزستان بوده است گفت: این پروژه می‌تواند در توسعه تجارت خارجی کشور نقش مهمی داشته باشد.

وی بهبود جایگاه ایران در اقتصاد دریامحور منطقه را از سیاست‌های دولت سیزدهم عنوان کرد و ادامه داد: این بندر در راستای همین سیاست احداث خواهد شد.

استاندار خوزستان خاطرنشان‌کرد: معاون اول رییس جمهور نیز به منظور پیگیری و اجرایی شدن مصوبات سفر دوم رییس جمهور به خوزستان دستوراتی را به چند دستگاه ملی ابلاغ کرده که محور آن بندر بزرگ خلیج فارس در استان است.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان اضافه‌کرد: سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت نیرو در چارچوب قوانین، باید هرچه سریعتر، مکان احداث این بندر را تعیین تکلیف کنند.

محراب خاطرنشان‌کرد: منابع مورد نیاز برای احداث این پروژه از اعتبارات وزارت راه و شهرسازی و همچنین سازمان بنادر و دریانوردی تامین خواهد شد.

وی احداث این بندر در استان را زمینه ساز جذب سرمایه گذاری‌های مهم و نیز ایجاد فرصت‌های پایدار شغلی دانست و ادامه‌داد: برنامه ریزی‌ها برای احداث این پروژه می‌بایست به نحوی باشد که بخشی‌هایی از آن تا سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

استاندار خوزستان یادآورشد: این بندر عمیق‌ترین بندر در حوزه خلیج فارس خواهد بود به طوری که امکان پهلوگیری کشتی‌های سایز بزرگ کانتینری را دارد و ظرفیت آبخور کشتی‌ها به ۳۰ تا ۴۰ متر خواهد رسید.

بر اساس بخشی از اطلاعات اولیه طرح مطالعاتی بندر بزرگ خلیج فارس، این بندر دارای بیش از چهار هزار هکتار اراضی پسکرانه‌ای خواهد بود که امکان ایجاد زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، مراکز لجستیکی و حمل و نقل، استقرار مراکز تولید و ارزش افزوده را با استفاده از سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی فراهم می‌کند.

به گفته کارشناسان حوزه حمل و نقل دریایی، با بهره‌برداری کامل از پروژه بندر بزرگ خلیج فارس، نقشه جذب کالا‌های ترانزیت در منطقه خاورمیانه به نفع ایران تغییر چشمگیری خواهد داشت.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

بهره‌برداری از ۶ طرح ورزشی و آموزشی در اندیمشک
بهره برداری از طرح روشنایی محور کنارگذر شوشتر
مشارکت مردم تنها راه پیروزی در جنگ اقتصادی
دو قطبی کردن کشور، میدان دادن به نفوذی‌ها است/تذکر رییسی دقیق بود
کار در منزل از طریق رمز ارز دیجیتال، ترفند شیادان سایبری
پیام نماینده ولی فقیه در خوزستان برای افتخارآفرینی کشتی گیران خوزستان در مسابقات آسیا
کشف ۸۱۸ کیلوگرم موادمخدر در خوزستان
کلنگ زنی و بهره برداری ۱۱۵ طرح در مسجدسلیمان
ممنوعیت صید و فروش ماهی رودخانه‌ای در دزفول
ابعاد آسیب‌پذیری ارتش اسرائیل

سرخط اخبار کل

10215575_371
IMG-20220607-WA0052-1-700x394
10200513_347
10131948_196
8690542_640
11182511_859

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *