وی شوش را شاهراه حرکتی زائران اربعین برای دسترسی به مرزهای خوزستان دانست و ادامه داد: شوش محور ترانزیتی اصلی عبور زائران حسینی است و در ایام اربعین صدها هزار زائر از محورهای شوش تردد و از زیرساختهای آن بهره مند میشوند که تخصیص اعتبار خاص به این شهرستان مورد انتظار است.
فرماندار شوش با تاکید بر بسیج تمام ظرفیتهای شوش برای ارتقای خدمت رسانی به زائران اربعین افزود: کمیتههای مختلف ستاد اربعین شوش ماموریت دارند نسبت به احصاء کمبودها و رفع نیازهای موجود در ایام اربعین از امروز برنامه ریزی و مسایل را در استان پیگیری کنند.
وی اظهار کرد: برخی شهرستانهای اطراف که در مسیر ترانزیتی اربعین نبودند سال گذشته با پیگیریهایی که انجام دادند موفق به اخذ اعتبارات خوبی برای بهبود زیرساختهای خود شدند که پیگیری برای تخصیص این اعتبارات به شوش نیز در دستور کار است.
حویزه با تاکید بر لزوم بهبود زیرساختها و ایمن سازی محورهای اصلی عبور زائران در این شهرستان ادامه داد: تجهیز اورژانس جاده ای، بازسازی اساسی کارخانه یخ شوش، احداث و آماده سازی سرویسهای بهداشتی و حمام ثابت و سیار، ورود و انبار کالاهای اساسی مورد نیاز، جانمایی موکبها و همچنین احداث ایستگاه موکب در ورودی شهر شوش از جمله اقداماتی است که باید به سرعت در دستور کار دستگاههای متولی قرار گیرد.
وی با اشاره به تعیین شوش به عنوان معین مرز چذابه گفت: سال گذشته ضمن ارایه خدمات مناسب به زائران توسط موکبهای شوش مستقر در مرز، تامین آب شرب مرز نیز به عهده شوش بود که این مهم به خوبی انجام شد که باید این اقدامها امسال ارتقا یابد.
فرماندار شوش ادامه داد: شوش علاوه بر اینکه محور اصلی تردد زائران اربعین در خوزستان است، در روزهای منتهی به اربعین خواستگاه خیل عظیم جاماندگان اربعین از سراسر استان در حرم دانیال نبی (ع) است که باید همزمان استقرار موکبها در شهر و مسیرهای منتهی به این حرم شریف و ارتقای زیرساختهای خدماتی و رفاهی زائران مورد توجه باشد.
وی افزود: حرم حضرت دانیال نبی (ع) به صورت سنتی همه ساله در روز اربعین میزبان بیش از ۲۵۰ هزار زائر است که خود را از شهرهای اطراف به شوش میرسانند لذا ارایه خدمات به این زائران نیاز به برنامه ریزی مناسب است.
حویزه، شوش را پایتخت موکبهای خوزستان دانست و ادامه داد: موکبهای شوش علاوه بر استقرار در سطح شهر به ویژه مسیرهای منتهی به حرم دانیال نبی (ع) و محورهای اصلی ترانزیتی عبوری زائران، در مرز چذابه نیز مستقر هستند که این نشان از ظرفیتهای بالای شوش در خدمت رسانی به زائران ابعین است.
وی ادامه داد: علاوه بر محور اصلی ترانزیتی، بخشی از زائران از مسیر فتح المبین برای حرکت به سمت چذابه اقدام میکنند که ترمیم آسفالت و ایمن سازی این محور نیاز درحال پیگیری است.
پایان گزارش/