استاندار خوزستان در این همایش گفت: امام خمینی (ره) در تمام دوران حیات و مبارزات خود هرگز یک کار و قدمی که رضایت خداوند در آن نبود انجام نمیداد و مقام معطم رهبری هم دقیقا همین سیره را دنبال نمودند و انشاالله که همه ما و شما به مانند امامین انقلاب در جهت تامین رضای پروردگار گام برداریم.
وی افزود: شما به عنوان یاران جبهه انقلاب یک سری وظایف تشکیلاتی بایست برای خود تعیین نمایید؛ هر یک از ما در بخش های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فعالیت داریم. در مقابل ما هم افرادی هستند که تحمل دیدن اقدامات ما را ندارند؛ این افراد وابسته به جریانی هستند که سالها در انقلاب به صورت نفوذی برنامه ریزی کرده اند و آنها هر کسی که در مسیر ولایتمداری گام بر میدارد را بر نمی تابند.
حسینی محراب ادامه داد: آنها برای اینکه خواسته های خود را محقق سازند کارهای مطالعاتی روی لایه های مختلف جامعه انجام میدهند و دنبال نقاط ضعف شما هستند. دشمن با تربیت کادر و نفوذی به جنگ ما می آید.
استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: ما وقتی میخواهیم عوامل دشمن را تجزیه و تحلیل کنیم باید اطلاعات کامل در مورد آنها داشته باشیم؛ گاهی میبینیم فردی که سالها در انقلاب کار کرده به اعدام محکوم میشود که ثمره یک لحظه غفلت و لغزش است. در وجود انسانها انواع امیال و غرایز و انگیزه ها وجود دارد که در صورتی که این انگیزه ها بروز داشته باشند دشمن از این بستر نفوذ و سوءاستفاده میکند در حالیکه اگر فردی مراقبت و محاسبه نفس نماید در دام دشمن نمی افتد.
حسینی محراب عنوان کرد: در اغتشاشات سال گذشته نیروهای مخلص و ولایتمدار پای کار انقلاب و نظام بودند که ثمره پاکی نفس آنها و مقاومتشان در برابر لغزش ها بود.
استاندار خوزستان افزود: برخی از گروه های داخلی که امتداد مستکبرین و سرویس های اطلاعاتی دشمنان هستند برای ارتباط گرفتن نیاز به گروه های میانجی دارند. این گروه های میانجی مهمترین نقش را دارند و دنبال پیدا کردن نقطه ضعف های افراد و دامن زدن به شبهات هستند و نقش شیطان را بازی میکنند. ما باید برای مبارزه مکتبی هزینه بدهیم و آمادگی داشته و دشمن شناس باشیم که مستلزم این است که عناصر نفوذی را بین خودمان و درون حکومت شناسایی نماییم.
وی تاکید کرد: ما به عنوان نیروهای تشکیلاتی باید دشمن شناسی سرلوحه کارمان باشد و در غیر این صورت دشمن از نقاط ضعف استفاده و ضربه وارد میکند.
حسینی محراب یادآور شد: ما در منطقه با مسائل زیادی رو برو شدیم و راهبردهایی بود که با هدف دفاع از انقلاب انجام شد.
استاندار خوزستان ادامه داد: عراق، سوریه، لبنان و یمن در ظاهر و روی کاغذ کارشان تمام شده بود اما سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری صحنه را متحول کرد که این امر میتواند الگویی برای ما باشد که قدرت شیعه و ولایت را در هر سنگری که هستیم تثبیت نماییم.
استاندار خوزستان در بخش دوم سخنان خود با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان در هفته آینده گفت: مهمترین مساله استان موضوع آب است و به همین دلیل سه پروژه در این بخش تعریف شده است. یکی خط طرح غدیر که از دز تا آبادان را شامل میشود و طبق آماری که داریم ۵۴ درصد از آن اجرا شده است و در این سفر یکی از محورهای مهم خواهد بود.
وی افزود: پروژه دوم طرح فدک برای آبرسانی به شمال شرق استان است و از سد کارون ۳ شروع میشود و تا ایذه، باغملک، رامهررمز، هفتکل و سایر بخش های این مسیر امتداد می یابد. لوله گذاری این خط از رامهرمز شروع شده و تا ایذه رسیده است و به میزان ۳۳ کیلومتر نیز باید از سد کارون ۳ دو تونل زده شود و دو ایستگاه پمپاز ساخته شود تا چرخه آبرسانی در این طرح به سرانجام برسد.
استاندار خوزستان ادامه داد: خط سوم خط کوثر برای آبرسانی به جنوب شرق استان از رودخانه جراحی و زهره است که حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد پیشرفت داشته و ۱۰ شهر از جمله هندیجان، ماهشهر، رامشیر، امیدیه، آقاجاری، بهبهان و …. را شامل میشود که باید در قالب مصوبات سفر ریاست جمهوری اجرایی شود.
حسینی محراب گفت: طرح دیگر طرح جامع فاضلاب اهواز است که یک پروژه زیرساختی بوده و ۵۳ درصد پیشرفت دارد و به سه تصفیه خانه نیاز دارد. کار اولیه در خصوص تصفیه خانه غرب صورت گرفته و طرح فاینانس چین دارد که جزو محورهای سفر ریاست جمهوری است. در عین حال فاضلاب شادگان، آبادان و برخی از شهرهای دیگر نیز به صورت جدی باید دنبال شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: آسفالت اهواز در این سالها چندان چهره خوبی ندارد و حفاری هایی که در طرح فاضلاب انجام شده شرایط آسفالت را بدتر کرده است و به همین دلیل از شهرداری خواسته ایم نهضت آسفالت برای تغییر چهره شهر آغاز شود.
حسینی محراب بیان کرد: ساماندهی دفع آبهای سطحی اهواز نیز جزو مواردی است که موظفیم پیگیری نماییم.
استاندار خوزستان دیگر دستور کار سفر هیات دولت به استان را موضوع راه ها و محورهای مواصلاتی استان ذکر کرد و گفت: ما از نظر بزرگراه و اتوبان در استان کمبود داریم و در نظر داریم از طریق جذب سرمایه گذاری یا فاینانس در این خصوص اقدام کنیم. جاده خرمشهر به اهواز، بستان به الوان یا عبدالخان، اهواز رامهرمز بهبهان گچساران، اهواز رامهرمز باغملک ایذه لردگان، مسجدسلیمان اندیکا و چند مورد دیگر شریان های اصلی استان هستند که نیاز به توسعه و ساخت دارند و امسال هم برای آنها ردیف بودجه اختصاص داده شده است.
حسینی محراب افزود: در مجموع برای راه های استان ۴۲ هزار میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم در قالب فاینانس، سرمایه گذاری، اوراق مشارکت و … تامین شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: برای فاز دوم طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری نیز از راهکارهای مختلف به دنبال تامین منابع مالی هستیم و مذاکرات در این خصوص ادامه دارد.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: وزارت نفت ۱۲ میلیارد دلار در استان پروژه تعریف نموده است که از آن جمله میتوان به ان اج ال ۳۲۰۰ هویزه، نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، راه آهن دوخطه اندیمشک، تصفیه خانه شوشتر، بیمارستان بهبهان و ده ها پروژه دیگر اشاره کرد.
استاندار خوزستان در پایان ابراز امیدواری کرد: انشاالله همه کمک نماییم که این سفر برای مردم استان مایه خیر و برکت و ایجاد فضای امید و همدلی بیشتر شود.