Language

Language

لزوم ایجاد ارتباط دوسویه تجاری با کشورهای عضو پیمان شانگهای

قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: ایران پس از سپری کردن دوران عضویت ناظر، به عنوان عضو رسمی سازمان عضو همکاری‌های شانگهای پذیرفته شده و باید بتوانیم یک رابطه تجاری دوسویه با اعضای این سازمان ایجاد کنیم.

به گزارش گروه خبری جوانان‌خوز، ایران روز جمعه گذشته (۲۵ شهریورماه) به صورت رسمی به عضویت سازمان همکاری‌های شانگهای در آمد. سران کشورهای چین، روسیه، هند، ایران، ازبکستان، قزاقستان، بلاروس، ترکیه، آذربایجان، قرقیزستان، پاکستان، مغولستان، تاجیکستان و ترکمنستان عضو این نهاد اقتصادی منطقه‌ای هستند.

در این زمینه، قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران افزود: کشورهای عضو سازمان شانگهای به منظور تسهیل تجارت، موافقت‌نامه‌های تعرفه ترجیحی بین خودشان تعریف کرده‌اند.

«آرمان خالقی» تاکید کرد: حال که ایران پس از سپری کردن دوران عضویت ناظر، به عنوان عضو رسمی این سازمان پذیرفته شده، باید بتوانیم یک رابطه تجاری دوسویه با اعضای این پیمان منطقه‌ای ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: هرچند حضور در این سازمان به معنای بازار جدیدی برای کشورمان نیست، اما باید بتوانیم خطوط جدید فی‌مابین خود و دیگر کشورها ایجاد و به‌ویژه با کاهش تعرفه‌های گمرکی بتوانیم امکان رقابت‌پذیری کالاها و محصولات ایرانی را بیش از پیش فراهم کنیم.

خالقی تصریح کرد: آنچه مایه امیدواری است، با عضویت رسمی ایران در این سازمان منطقه‌ای، می‌توانیم از تعرفه‌های ترجیحی، کمک‌های تجاری، ارائه خدمات و فناوری‌های موجود در اختیار دیگر کشورهای عضو استفاده کنیم.

وی با اشاره به اسنادی که با عضویت ایران در این پیمان منطقه‌ای به امضا رسیده، بیان داشت: دولت باید پیگیر اجرایی شدن این اسناد باشد و به‌ویژه بخش خصوصی را به‌کارگیری کرده و فعالان اقتصادی، تجاری و تولیدکنندگان را به هم معرفی کند تا از قابلیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: دولت زمینه‌ساز بستر مناسبات اقتصادی فی‌مابین است و اگر قرار است از مواهب چنین پیمانی بهره‌مند شویم، باید بخش خصوصی را از امکانات فراهم شده مطلع و آنها را به‌کارگیری و همچنین باید از تجارب همکاری‌های موجود که از قبل وجود داشته به خوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: با حضور رسمی ایران در این سازمان، دولت در ادامه باید موانع موجود را از سر راه بردارد تا بخش‌های خصوصی ایران و دیگر کشورهای عضو بتوانند بهتر و راحت‌تر باید یکدیگر ارتباط داشته باشند.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

اعزام ۱۹ تکواندوکار به تورنمنت بین‌المللی لبنان
مزین شدن خیابان‌ها و معابر دزفول به نام شهیدان
سرمایه گذاری بیش از دو هزار میلیارد تومانی در بندر امام
درخشش فرنگی کاران خوزستان در قرقیزستان
ضرورت تسریع در رفع نواقص موجود در پایانه‌های مرزی
اولین گفت‌وگوی خارجی با پارسای ۷۶ ساله در محقرترین خانه‌های نجف
تهیه طرح اجرایی گردشگری پایدار تالاب شادگان
واکنش آیت‌الله اعرافی به جسارت به ساحت مقدس قرآن
سفر هیات مصری به فلسطین اشغالی
رشد ۲۷ درصدی تولید پتروشیمی تخت جمشید

سرخط اخبار کل

8595140_975
170285362
ExternalLink_1396080715002121012350994
8854507_459
9525252_203
1400102608350971924541214

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *