به گزارش گروه شهرستانی جوانان خوز ، بهروز قمرزاده گفت: طرح پایش نانواییها به صورت دورهای برگزار میشود و طی آن کیفیت و نحوه عرضه نان نانواییهای شهرستان و روستاها مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه این بازدیدها در دو مرحله انجام میشود، افزود: در مرحله اول توزیع بروشور و نکات فنی لازم ارائه و سپس بازرسیهای روزانه از واحدهای نانوایی و برخورد برابر مقررات با متخلفان انجام میشود.
قمرزاده با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت نان یکی از کارویژههای مهم مدیریت جهاد کشاورزی دزفول است، ادامه داد: نظارت مستمر بر عملکرد نانواییها و کیفیت نان در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
پایان گزارش/