به گزارش گروه خبری جوانان خوز، عبدالله روشنی گفت: اداره کل تامین اجتماعی خوزستان یکی از ۱۲ اداره کل تیپ یک کشور محسوب میشود که در استان ۳۶ شعبه دائم، ۳ شعبه اقماری و ۱۹ کارگزاری فعال هستند و به جامعه زیر پوشش خدمت رسانی میکنند.
وی جمعیت خوزستان را حدود ۵ میلیون نفر اعلام کرد و افزود: حدود ۹۳۰ هزار نفر بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی هستند که با افراد زیر پوشش و خانواده هایشان، ۳ میلیون و ۱۳۶ هزار نفر و حدود ۶۳ درصد از جمعیت استان را در بر میگیرد و از خدمات این اداره کل بهره میبرند.
آقای روشنی تعداد بیمه شدگان اجباری و به عبارتی دیگر، کارگران زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی خوزستان را بیش از ۷۳۵ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۲۵ هزار و ۵۶۱ نفر بیمه شدگان اختیاری، بیش از ۷۳ هزار نفر حرفهها و مشاغل آزاد، رانندگان و سایر بیمه شدگان نیز زیر پوشش این بیمه قرار دارند.
مدیر کل تامین اجتماعی خوزستان در تشریح خدمات این اداره کل به افراد زیر پوشش گفت: همه بیمه شدگان از روز اول بیمه شدن و اشتغال به کار و حتی درصورت پرداخت نشدن حق بیمه، مورد حمایتهای سازمان تامین اجتماعی قرار میگیرند، برای مثال: درصورتیکه فردی در روز اول کاری دچار حادثه مشمول حوادث ناشی از کار شود و بازرسان آن را تایید کنند، فرد بیمه شده میتواند از خدمات سازمان استفاده کند، همچنین اگر منجر به فوت بیمه شده شود، خانواده فرد و افراد زیر پوشش به صورت مادام العمر از خدمات تامین اجتماعی بهرهمند هستند.
ارائه کمکهای کوتاه مدت و بلندمدت به بیمه شدگان
این مقام مسئول عمده کمکهای تامین اجتماعی در خوزستان برای جامعه زیر پوشش را در ۲ بخش کوتاه مدت و بلندمدت عنوان و اضافه کرد: کمکهای کوتاه مدت شامل؛ جبران دستمزد روزهای بیماری، جبران دستمزد روزهای بارداری بانوان شاغل، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن، کمک هزینه سفر به منظور درمان در سایر شهرها و استانها کشور برای بیمار و همراه بیمار، مقرره بیکاری و همچنین کمک هزینه اروتز و پروتز که طیف گستردهای دارد، میشود.
وی مستمری بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی، مستمری بازماندگان و جبران نقص مقطوع که در حوزه حوادث ناشی از کار اتفاق میافتد را کمکهای بلندمدت اداره کل تامین اجتماعی خوزستان برشمرد.
پایان گزارش/