Language

Language

فشار آلمان و اسپانیا بر فرانسه برای موافقت با راه اندازی یک خط لوله انتقال گاز مورد مناقشه

آلمان و اسپانیا به منظور مهار بحران انرژی بر لزوم راه اندازی یک خط لوله انتقال گاز از اسپانیا به فرانسه که البته پاریس از مخالفان سرسخت این پروژه است تاکید کردند.

به گزارش گروه سیاسی جوانان‌خوز به نقل از نشریه “دی سایت” آلمان، به منظور مهار بحران انرژی، آلمان و اسپانیا به طور مشترک برای ساخت خط لوله گاز از منطقه پیرنه تلاش می کنند . در یک برنامه اقدام مشترک که روز چهارشنبه در رایزنی های دولت آلمان و اسپانیا در لاکرونیا تصمیم گیری شد، دو کشور متعهد به تحقق خط لوله موسوم به Midcat بین اسپانیا و فرانسه تا سال ۲۰۲۵ شدند. بعدها قرار است هیدروژن تولید شده با انرژی های تجدیدپذیر نیز از این طریق منتقل شود. با این حال فرانسه تاکنون با ساخت چنین خط لوله ای مخالفت کرده است.

در بیانیه این دو کشور آمده است: ما هر دو برای ظرفیت های ارتباطی بالاتر از شبه جزیره ایبری کار خواهیم کرد تا سهم آنها را در تامین امن برای تمام اروپا افزایش دهیم.

اولاف شولتز ، صدر اعظم آلمان و پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی بر لزوم تحقق خط لوله پیرنه تاکید کردند.

شولتز در لاکرونیا گفت: من صریحاً از ایجاد این ارتباط دفاع می‌کنم، به ویژه در مورد امکان انتقال هیدروژن. ما می خواهیم این پروژه را در دوستی و همکاری با فرانسه ممکن کنیم. ما این تصور را نداریم که این غیرممکن است.

سانچز هم گفت: این یک تناقض بزرگ است که اسپانیا و پرتغال یک جزیره انرژی هستند. وی به پایانه های گاز مایع در اسپانیا اشاره کرد که به دلیل نبود خط لوله، ارتباطشان با سایر نقاط اروپا قطع شده است. سانچز گفت: به همین دلیل است که اسپانیا و شبه جزیره ایبری خواهان اتصال به اروپا هستند. من فکر می کنم که این برای فرانسه، آلمان و اروپا خوب است.

خط لوله Midcat مورد حمایت شولتز و سانچز قرار است از بارسلونا و از طریق پیرنه تا اتصال به شبکه فرانسوی Barbaira در جنوب فرانسه ادامه یابد. در اسپانیا، این خط لوله تا Hostalric ، در ۱۰۶ کیلومتری جنوب مرز کامل است؛ در فرانسه، حدود ۱۲۰ کیلومتر از این خط لوله وجود ندارد. این پروژه در سال ۲۰۱۷ به دلیل عدم اقتصادی بودن لغو شد.

گاز طبیعی که قرار است از طریق این خط لوله به سمت شمال جریان یابد، می تواند توسط اسپانیا و پرتغال از منابع مختلف تامین شود، زیرا این دو کشور مجموعا دارای هفت پایانه LNG هستند.

اسپانیایی‌ها به عنوان اولین کشور اروپایی به گاز مایع روی آوردند و دارای پایانه‌های مناسب و ظرفیت پردازش کافی برای تامین سایر نقاط اروپا هستند. پرتغالی‌ها هم ترمینال گاز مایع دارند. هر دو کشور علاقه زیادی به ساخت یک خط لوله جدید به اروپای غربی دارند که البته فرانسه آن را اضافی و غیراقتصادی می‌داند. فرانسوی‌ها همچنین دارای پایانه‌هایی برای تحویل گاز مایع با کشتی هستند. این آن ها را تبدیل به منتقدان انتقال انرژی از اسپانیا و پرتغال کرده است

جنگ اوکراین نیز موضوع رایزنی های این دو مقام غربی بود. در این کنفرانس مطبوعاتی، شولتز و سانچز از سوال در مورد تحویل احتمالی تانک های اصلی نبرد لئوپارد ۲ به اوکراین اجتناب کردند. هر دو به کمک های نظامی ارائه شده به اوکراین تا کنون اشاره کردند. سانچز از تلاش های تاریخی صحبت کرد. شولتز بر سهم سیستم‌های تسلیحاتی آلمان در موفقیت‌های نظامی اوکراین تاکید و تأیید کرد که آلمان به تنهایی در این موضوع پیش نخواهد رفت.

رایزنی های دولت آلمان و اسپانیا اولین بار در ۹ سال گذشته انجام شد. در چنین جلساتی علاوه بر سران دولت، چندین وزیر از دو طرف همیشه حضور دارند. دولت فدرال به طور مرتب چنین مشاوره هایی را با کشورهای شریکی مانند اسرائیل، هند و ایتالیا برگزار می کند

پیش از این – تا زمان الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ – این رایزنی ها با دولت مسکو نیز وجود داشتند.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

درخشش فرنگی کاران خوزستان در مسابقات بین المللی ترکیه
کاهش آلودگی هوای اهواز با کم شدن سفر‌های درون شهری
سفر هیات مصری به فلسطین اشغالی
رئیسی:حل معضل ریزگردها تا رسیدن به نتیجه باید دنبال شود
امکان دریافت کد رهگیری رایگان برای موجران و مستاجران در خوزستان
اقدام مهم دولت سیزدهم در حوزه نفت و گاز؛ از امضای ۷ قرارداد بزرگ تا توقف قطع برق و گاز در زمستان
بهره برداری از طرح های بیمارستان شهید دکتر مجید بقایی اهواز
درخشش فرنگی کاران خوزستان در مسابقات جهان
محکوم شدن دو جایگاه سوخت در اهواز
تیم ملی فوتبال ایران در سال ۱۴۰۰/ آسیا تحت تاثیر شگفت‌انگیزانِ ایرانی

سرخط اخبار کل

1402021216380085427504004
1401020618293983625214924
1401040508502366025581264
1402032721333752527786254
10063986_940
2901747

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *