به گزارش گروه فرهنگی جوانان خوز ، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراوردههای کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیتهایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.
محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به اینکه دزپارت یکی از ورودیهای استان محسوب میشود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطههای گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایهگذاران محلی در حوزه گردشگری صنایعدستی تعریف کردهایم.
او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.
ارسطوزاده بیان کرد: برای اینکه جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.
او با اشاره به اینکه بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با ادارهکل امور روستایی تدوین شده است. ضمن اینکه بخش زیرساختها نیز از راه طرحها و برنامههای توسعهای دولت پیش میرود.
پایان گزارش/