به گزارشگروه خبری جوانان خوز، سیدحسین حسینی گفت: با توجه به تولید بالا و تنوع و پخت صحیح آبزیان در استان خوزستان، سرانه مصرف آبزیان در استان خوزستان باید به اندازه میانگین سرانه مصرف جهانی برسد.
وی افزود: ظرفیتهای خوزستان به گونهای است که به تنهایی میتواند به اندازه کل کشور در حوزه شیلات تولید داشته باشد، اما هنوز دارای ظرفیتهای خالی است.
آقای حسینی ادامه داد: صنعت شیلات میتواند در حوزههای تحول و پیشرفت نقش آفرینی کند و با جذب سرمایه گذاری خواهد توانست در مهار تورم موثر واقع شود.
این مقام مسئول میگوید: الزامات و مکانیزمهای اجرایی جهت سازگاری با شرایط کم آبی مورد بررسی قرار گیرد و با آسیب شناسی کارشناسی و بهره مندی از همه ظرفیتها به سمت پیشرفت و افزایش تولید در واحد سطح عمل کنیم.
رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه با اشاره به تهیه اطلس شیلات کشور، اضافه کرد: اطلس شیلات کشور دارای برش استانی و شهرستانی است و شامل موضوعاتی از جمله ترکیب گونهای و تنوع گونهای است که نقشه راهی برای بهره مندی از ظرفیتهای موجود و ارزیابی مناطق مختلف شیلاتی است.
وی با بیان اینکه در سالی که رونق تولید است و انتظاراتی از بخشهای تولید و تحول وجود دارد، گفت: مراکز بازسازی ذخایر بسیار مهم است و سیاستگذاری اصلی مبنی بر تغییر رویکرد از مدیریت صرفا دولتی به سمت نظارت دولتی و حاکمیتی و بهره برداری از سوی بخش خصوصی با حفظ کاربری است.
آقای حسینی با اشاره به مصرف سرانه ۱۸ کیلوگرم آبزی در خوزستان، افزود: انتظار داریم که مصرف سرانه استان به میانگین جهانی برسد و با برگزاری جشنوارهها ترویج فرهنگ آبزی مصرفی، به کل کشور ترویج شود.
پایان گزارش/