به گزارش گروه خبری جوانان خوز، معاون بهرهبرداری فولاد خوزستان گفت: فولادمردان توانستند به رکورد جدیدی در تولید ماهانه شمش فولادی دست پیدا کنند و پس از یکسال رکورد ۳۵۲ هزار و چهارصد و هفتاد و سه تُن شمش فولادی در تاریخ شرکت فولاد خوزستان ثبت شد.
محمود لندی افزود : شرکت فولاد خوزستان همچنین در بخش احیا با تولید ۳۸۸ هزار و هجده تُن آهن اسفنجی رکورد جدیدی در فروردین ماه به جای گذاشت.
وی گفت : تولید ماهانه واحد زمزم یک نیز با ۸۸ هزار و صد و هشت تُن، واحد زمزم دو با ۹۲ هزار و سیصد و هفتاد و سه تُن، مجموع واحد زمزم با ۱۸۰ هزار و چهارصد و هشتاد و یک تُن، واحد احیا دو با ۲۰۷ هزار و پانصد و سی و هفت تُن، مدول دو با ۸۱ هزار و صد و سی و چهار تُن در فروردین ماه ۱۴۰۲ شکسته شد.
لندی در ادامه گفت: کاهش توقف تولید، جذب و آموزش نیروی انسانی کارآمد و برنامهریزی مدون، عوامل موثر در به دست آمدن پیاپی رکوردهای تولید بودند.
او ادامه داد : از نکات قابل توجه به دست آمدن این رکوردها، صفر بودن حوادث فردی است و از سویی رکورد شکنی ۷ واحد تولیدی در یک ماه خود یک دستاورد تاریخی محسوب میشود.
لندی گفت : برنامه تولید سالانه فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۲، سه میلیون و هشتصد هزار تُن تولید شمش فولادی در نظر گرفته شده است که دستیابی به رکورد ماهانه در فروردین ماه امسال میتواند، نویدبخش تحقق تولید سالانه باشد.
معاون بهره برداری فولاد خوزستان در ادامه اظهار داشت: سیاست فولاد خوزستان در عرصه تولید، حضور مستمر و تاثیرگذار در بازارهای بینالمللی، تامین نوردکاران داخلی و ارزآوری برای کشور است.
وی افزود : از سویی محصولات شرکت فولاد خوزستان صادراتمحور است و برنامه پیشبینی امسال، صادرات دو میلیون تُن با در نظر گرفتن تامین نوردکاران داخلی است. البته رسیدن به تولید برنامهریزی شده سالیانه مستلزم رفع محدودیتهای انرژی (برق و گاز) در طول سال است.
وی بااشاره به نقش سازنده صنعت فولاد در اقتصاد کشور گفت : این صنعت پیشتاز ایجاد ارزشافزوده و اشتغالزایی است. در سالهای اخیر و به واسطه در پیش گرفتن اقتصاد بدون نفت، صنعت فولاد در مقایسه با سایر بخشهای مولد اقتصادی به بخشی رهبریکننده در عرصه اقتصاد مبدل شده است. فولاد خوزستان نیز با تولید محصولات صادراتی، نقش موثری در ارزآوری و تولید ناخالص ملی ایفا میکند.
پایان گزارش/