پایگاه خبری - تحلیلی1400

Language

Language

برچسب‌ها

آینده اقتصاد دنیا در دستان چه کشور‌‎هایی است؟

یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت، گفت: به آینده اقتصادی کشورمان بسیار امیدوار هستیم و نباید به شایعات و اخبار ناامیدکننده در فضای مجازی توجهی کرد.

به گزارش گروه سیاسی جوانان‌خوز، مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با دست‌اندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر، فرمودند: تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوش‌بینی به آینده کشور از جمله مؤلفه‌های جنگ نرم هستند.

ایشان در بخشی از بیانات خود به مسئله «القاءبی‌آینده‌گی» درمورد کشور اشاره کرده و فرمودند: القأ این مسئله که کشور به بن‌بست رسیده است و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کار‌های بدخواهان ایران است و امروز هرکس مردم را از آینده ناامید، یا ایمان‌های مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های مسئولان بی‌اعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار می‌کند.

به طور کلی مردم انتظاراتی در زمینه تأمین معیشت و سازمان‌دهی امور کشور از دولت دارند که دولت می‌بایست با اراده مصمم برای پیشبرد نیاز‌‌های مردم و همچنین اهداف نظام و انقلاب تلاش کند. اما عده‌ای از فعالان سیاسی و مسئولان سابق تنها با بیان مسائل و مشکلات اقتصادی در مسیر ناامید کردن مردم گام برداشته‌اند.

سهم بدهی خارجی ایران بسیار ناچیز است

از همین رو، محمدحسین ادیب، مدرس و استاد دانشگاه اصفهان در خصوص آینده اقتصاد ایران و جهان گفت: بزرگ‌ترین بحران آینده در جهان، بحران کشورهای بدهکار است و در حال حاضر اقتصاد جهان با ۸۰ درصد بدهکاری در حال خرد شدن است که این موضوع به‌زودی عیان خواهد شد. سهم ایران از این بدهی ۸ میلیارد دلار است که به نسبت بدهی دنیا بسیار ناچیز است؛ درحالی‌که کشوری همچون سوئد با ۸ میلیون جمعیت ۹۳۰ میلیارد دلار بدهی خارجی دارد.

آینده اقتصاد دنیا در دستان کشور‌هایی مانند ایران است

وی افزود: آینده اقتصاد دنیا در دستان کشورهای غیر بدهکار و همچنین کشورهایی با میانه سنی جوان قرار خواهد داشت که کشورمان ایران، هر دو این شروط را دارا است. در کشورهایی مانند آلمان و ژاپن، میانه سنی به ترتیب ۴۹ و ۴۸ سال است که همین مسئله باعث خواهد شد تا در آینده‌ای نزدیک شرکت‌های بزرگ از این کشورهای سالمند خارج شوند؛ زیرا با این شرایط شرکت‌ها فقط باید زندگی جمعیت بازنشسته و سالمند را تأمین کنند.

ادیب ادامه داد: میانه جمعیت در ایران ۳۳ سال است و شرکت‌ها تمایل پیدا خواهند کرد سراغ کشورهایی بدون بدهی، دارای میانه سنی جوان و دارای زیرساخت انرژی قدرتمندی همچون ایران سرمایه‌گذاری و فعالیت کنند. کشور ما قدرتمندترین زیرساخت انرژی در کل جهان را در اختیار دارد. هیچ کشوری مانند ایران دو سیستم انرژی «برق» و «نفت‌وگاز» به طور موازی در اختیار ندارد.

ایران دارای نیروی انسانی پیشرفته است

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: کشور ایران دارای جمعیت جوان و تحصیل‌کرده، زیرساخت آموزشی بسیار قوی، و همچنین زیر ساخت‌های پیشرفته، توسعه‌یافته و بسیار قدرتمند انرژی مانند پارس جنوبی است.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: از نظر آینده اقتصادی به کشورمان ایران بسیار امیدوار هستیم؛ همچنین نباید به شایعات و اخبار ناامیدکننده در فضای مجازی کوچک‌ترین توجهی کرد؛ البته در صورت سیاست‌گذاری درست و تلاش مداوم، آینده جهان در اختیار کشور‌هایی مانند ایران خواهد بود.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

کاهش جمعیت شیعه، هدف دشمنان ایران از تبلیغ‌های مخالف فرزندآوری
تهیه طرح هادی در ۱۸۵ روستای شادگان از سوی بنیاد مسکن
بازدید استاندار از دکل ۲۷ فتح شرکت ملی حفاری ایران
هوشمند سازی کشاورزی در خوزستان با کمک دانش بنیان‌ها
بازگشت ۳۵۰۶ لوح هخامنشی به کشور، سوغاتی آیت اله رئیسی از آمریکا
یادمان فتح المبین شوش +عکس
امام جمعه اهواز: مردم با بصیرت خوزستان حضوری دشمن‌شکن در راهپیمایی روز قدس خواهند داشت
رئیسی: شناسایی مودیان مالیاتی جدید دستاورد بزرگی برای تحقق عدالت مالیاتی است
هر حرکتی در جهت تضعیف شرکت فولاد خوزستان همنوایی با دشمن است
صعود پینگ پنگ بازان خوزستان به مسابقات قهرمانی کشور

سرخط اخبار کل

10443996_278
سازمان-میراث-فرهنگی-استان-خوزستان
بیمارستان+گلستان+اهواز
169884126
photo_2023-04-06_20-05-35-1280x720
9622266_558

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *