Language

Language

فضای مجازی تنها متغیر تعیین‌کننده شرایط کنونی کودک و نوجوان نیست

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ، در هم‌اندیشی با رسانه‌های کودک و نوجوان گفت: فضای مجازی تنها متغیر تعیین‌کننده شرایط کنونی کودک و نوجوان نیست.

به گزارش گروه خبری جوانان‌خوز، در ادامه جلسات هم‌اندیشی با رسانه‌ها، معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ، عصر شنبه ۱۰ اردیبهشت میزبان شماری از نویسندگان و مدیران رسانه‌های حوزه کودک ونوجوان در محل باغ زیبای این وزارتخانه بود.

لزوم برنامه‌ریزی‌های بلندمدت و میان‌مدت برای ایجاد تحولات کیفی و کمی در رسانه‌های کودک و نوجوان، استفاده بیشتر از تجارب انباشت‌شده فعالان و پیشکسوتان حوزه کودک و نوجوان، لزوم حمایت از محتوای داخلی و بومی در مقابل بازارسازی برای محتوای وارداتی، ضرورت فرهنگ‌سازی و ترغیب خانواده‌ها به استفاده از رسانه‌های بومی، تاکید بر حمایت هرچه بیشتر دولت از چرخه رسانه‌ای (تولید محتوا، بازارسازی، بازاریابی، تبلیغ، توجه و جذب مخاطب) رسانه‌های فعال در حوزه کودک و نوجوان، لزوم نقش‌آفرینی بیشتر سیاست‌گذاران در جلب مشارکت متخصصان و فعالان، نهادسازی، انجام فرآیندهای آموزشی و پژوهشی، شبکه‌سازی، مستندسازی آثار شاخص، استعدادیابی و… برای ارتقای جایگاه رسانه‌های حوزه کودک و نوجوان، ازجمله نکات مطرح شده از سوی نویسندگان و مدیران رسانه‌های حاضر در این نشست بود.

فرشاد مهدی‌پور معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی سخنانی با اشاره به اهتمام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری توأمان نمایشگاه کتاب و مطبوعات طی سال‌های آتی گفت: در نمایشگاه کتاب امسال، دو غرفه ویژه در دو بخش عمومی و کودک و نوجوان این نمایشگاه به رسانه‌ها اختصاص یافته است.

مهدی‌پور از لزوم همکاری و هم‌افزایی رسانه‌های فعال در حوزه کودک و نوجوان با معاونت امور مطبوعاتی سخن گفت و افزود: به‌همین منظور، کارگروه ویژه‌ای برای دریافت نظرات مشورتی و انجام برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های مربوط به نشریات کودک و نوجوان در این معاونت تشکیل می‌شود.

معاون مطبوعاتی، تقویت محتوایی و لزوم مهارت‌افزایی رسانه‌های حوزه کودک و نوجوان را حائز اهمیت بسیاری دانست و گفت: در همین راستا، ترکیبی از حمایت، مشارکت و هدایت را برای ایجاد تحول در رسانه‌های این حوزه در دستور کار قرار داده‌ایم.

مهدی‌پور، شرایط کنونی حاکم بر فعالیت رسانه‌های حوزه کودک و نوجوان را مهم و قابل بررسی توصیف و ضمن تاکید بر اینکه فضای مجازی، تنها متغیر تعیین کننده این شرایط نیست، خاطرنشان کرد: فضای مجازی رقیب رسانه‌های فعال و رسمی کشور نیست بلکه امکانی است که می‌توان آن را درجهت توسعه و تقویت رسانه‌ها، به‌ویژه در حوزه کودک و نوجوان به‌کار گرفت.

او با بیان اینکه خانواده‌ها علیرغم همه مشکلات معیشتی همچنان بیشترین حساسیت را نسبت به تأمین نیازهای فرهنگی و آموزشی فرزندان خود دارند، گفت: به‌عنوان نمونه، در نمایشگاه کتابی که در بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شد، بیشترین سبد فروش کتاب به حوزه کودک و نوجوان اختصاص یافت و استان‌های کم‌برخوردار، بیشترین کتاب را خریداری کردند و این فرصت مغتنمی برای عرضه محتوای با کیفیت داخلی به کودکان و نوجوانان خواهد بود.

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زهرا روشندل مدیر کل تدوین و تنظیم مقررات «ساترا» و جمعی از مدیران رسانه‌های مکتوب و مجازی حوزه کودک و نوجوان از جمله حاضرین در این نشست دو ساعته بودند.

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

پیوستن جانباز ۷۰ درصد سعید عبدالخانی به یاران شهیدش
انتصاب سرپرست جدید امور اقتصادی استاندار خوزستان
خرید تضمینی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
پیش بینی برداشت ۱۳ هزار تن انار در باغملک
تکمیل طراحی و تحکیم بستر بیمارستان ۳۰۰ تختی ماهشهر
صداوسیما | جبلی : با فردوسی پور گفتگوی شخصی داشته‌ام
جمع آوری سیفون‌های غیر مجاز در شبکه‌های آبیاری میانآب شوشتر
تشکیل پرونده برای اصناف متخلف دزفول و حمیدیه
اهدای نشان عالی دانش به ۱۲ استاد برگزیده
دستگیری ۳ سارق حرفه‌ای در طرح امنیت محله محور شهرستان مسجدسلیمان

سرخط اخبار کل

54cab892-d529-465f-ab49-ce1eb5b4098d
4587684
2632970
124062
IMG_۲۰۲۲۰۴۱۹_۱۴۱۲۲۱
10727170_566

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *