Language

Language

وزیر فرهنگ : دولت خود را متعهد به خودکفایی کاغذ می‌داند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت خود را به خودکفایی کاغذ متعهد می داند و رئیس جمهور شخصا پیگیر این مسأله است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی جوانان خوز، محمدمهدی اسماعیلی یکشنبه شب در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در جمع خبرنگاران افزود:‌ دو موضوع را در حوزه کاغذ دنبال می‌کنیم که یکی تخصیص ارز برای واردات کاغذ در کوتاه مدت بود که با پیگیری حل شد و دومی خودکفایی در صنعت تولید کاغذ است که جزو برنامه های میان‌مدت و بلندمدت دولت است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طبق برآورد ٢٨٠ هزار تن کاغذ نیاز صنعت انتشارات (مطبوعات و کتاب) کشور است، مجموعه‌ها و کارخانجات تولید کاغذ در حال فعال شدن و تکمیل ظرفیت هستند که می‌توانند بالای ٣۵٠ (هزار) تن کاغذ تولید کنند این شعار نیست، یک برآورد دقیق است.

وی افزود: کارگروهی در دفتر معاون اول رئیس جمهوری (محمد مخبر) تشکیل شده که وزارت فرهنگ و معاونت‌های تخصصی به همراه وزیر صنعت و مدیران عامل بانک های مرتبط همچنین استانداران مرتبط در این کارگروه حضور دارند که مشکلات و ظرفیت های مجموعه‌های تولید کاغذ را یک به یک بررسی کردیم.

اسماعیلی با بیان اینکه رئیس جمهوری شخصا پیگیر مسأله کاغذ و خودکفایی است، اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف همه در تلاش هستیم، مسیر را هم مشخص کردیم، امیدواریم با گذشت زمان و پیشرفت مرحله به مرحله، در گام اول امسال تکمیل ظرفیت تولید انجام شود و ابتدای سال آینده هم ظرفیت‌های جدید اضافه شود تا بتوانیم به هدف‌گذاری اعلام شده برسیم. خود را هم متعهد می‌دانیم که به خودکفایی کاغذ برسیم.

 

پرونده کاغذهای احتکاری در دستگاه قضا در حال پیگیری است

اسماعیلی درباره کشف کاغذهای احتکاری گفت: حدود ٢ هزار تن کاغذ احتکار شده بود که مسیر قانونی تحویل و انتقال آن در حال طی شدن است؛ با تکمیل فرایند حقوقی این کاغذها در اختیار ناشران قرار خواهد گرفت.

وی افزود: پرونده کاغذهای احتمالی در دستگاه قضایی در حال پیگیری است رئیس قوه قضاییه خیلی کمک کردند و این کاغذها در حال انتقال به تهران است؛ البته تخصیص کاغذ ناشران با برنامه ریزی دقیق معاونت فرهنگی وزارتخاته و بر اساس سوابق، اولویت‌ها و شاخص‌ها  انجام می گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ارز ترجیحی کاغذ گفت: از آخرین فرصت تخصیص ارز ترجیحی استفاده کردیم و کار را به گونه ای انجام دادیم که امیدواریم دیگر به ارز ترجیحی برای کاغذ، نیاز نداشته نباشیم.

سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور ۱۷۰۰ ناشر داخلی و ۱۷۰ ناشر خارجی از حدود ۳۰  کشور، کار خود را از روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) آغاز کرده و تا ۳۱ اردیبهشت ادامه دارد.

علاقه مندان می توانند هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ از جدیدترین محصولات حوزه نشر و  تازه های کتاب در این نمایشگاه بازدید کنند.

همزمان با این رویداد حضور نمایشگاه مجازی با حصور ۲۸۰۰ ناشر در سامانه در جریان است و علاقه مندان می توانند کتاب های مورد علاقه خود را این سامانه خریداری کنند.

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

نشست اعضای ماده 20، قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر خوزستان
معاون نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور : کتابخانه‌ها باید به پایگاه‌های اجتماعی تبدیل شوند.
جوانان‌خوز | طرح تغییر ساعت رسمی کشور مجددا در دستورکار کمیسیون اجتماعی قرار گرفت
رمزگشایی فرنگی‌کار تیم ملی از شکستش برابر حریف نامدار ارمنستانی
حزب‌الله:گزینه‌های مقاومت فلسطین برای پاسخ به دشمن صهیونیستی مورد تأیید ماست
اختیارات مناطق آزاد نیاز به بازنگری دارد
تحقق ارزآوری و جذب سرمایه گذاران کشور عمان با توسعه روابط تجاری
پیشرفت ۹۰ درصدی بازسازی ورزشگاه غدیر اهواز
گزارش تصویری/ نشست رئیس جمهور و استاندار خوزستان با جمعی از علما و سران طوایف استان
حضور ۳ خوزستانی در آزمون ارتقا داوری کشتی

سرخط اخبار کل

8629196_304
1401033006521171125548884
P-IMG-20220607-WA0064
1398071610473514318608574
169497816
9853278_139

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *