گزارش گروه خبری جوانان خوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان دومین نشست کمیته فنی گندم، آرد و نان استان، شنبه دهم تیرماه ۱۴۰۲، به ریاست محمد راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری خوزستان و با حضور اعضای این کمیته در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.
در این نشست پس از بررسی آخرین وضعیت استان از نظر توزیع آرد و فعالیت واحدهای نانوایی، راضی جلالی بر اجرای دقیق فرایند هوشمند توزیع و فروش آرد و نان در سطح استان و رصد و پایش این زنجیره از کارخانه های آرد تا واحدهای نانوایی، پخت نان و ارائه به مردم، بطور مستمر با هدف جلوگیری از هرگونه عرضه خارج از شبکه و تضییع حقوق بیت المال تاکید کرد.
وی همچنین بر استمرار ارائه آموزش های لازم به متصدیان نانوایی در استان به منظور آگاهی کامل آنان از شیوه فعالیت سامانه هوشمند فروش نان ( نانینو) و اهتمام دستگاههای ذیربط در راستای افزایش سطح کیفیت نان و نظارت دقیق بر رعایت موازین بهداشتی پخت نان از طریق ارائه آموزش های مذکور و اجرای نظارت های میدانی و راهکارهای موثر فنی تاکید نمود.
گفتنی است تعداد ۳۲۳۷ واحد خبازی که با دریافت آرد یارانه ای فعالیت می کنند، در سطح استان وجود دارد که برنامه معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری در راستای افزایش تعداد آن بوده و این برنامه با هماهنگی و همکاری کلیه اعضاء کارگروه گندم، آرد و نان در حال پیگیری و اجرا است.
پایان گزارش/