Language

Language

سردار احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی شد

سردار علی‌اکبر احمدیان رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران با حکم رئیس جمهور به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.

به گزارش گروه سیاسی جوانان خوز، سردار علی‌‌اکبر احمدیان با حکم رئیس جمهور به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.

پیش از این، دریابان علی شمخانی به مدت ۱۰ سال این مسئولیت را برعهده داشت.

احمدیان رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و از سال ۷۶ الی ۷۹ فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و از سال ۷۹ تا ۸۶ ریاست ستاد مشترک سپاه پاسداران را برعهده داشت.

بیشتر بخوانید

دریادار علی اکبر احمدیان در سال ۱۳۴۰ در شهرستان شهر بابک استان کرمان در یک خانواده فرهنگی متولد شد.

در دوران دبیرستان، در شهر کرمان ضمن فعالیتهای انقلابی، همواره رتبه ممتاز درسی را از آن خود کرد.

همزمان با پیروزی انقلاب در گروه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد ، اما با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۵۹ ، تحصیل را رها کرده و با طی دوره آموزش های نظامی به عنوان بسیجی رزمنده و تکاور به همراه جمعی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره)  در جبهه‌های بستان، دهلاویه و سوسنگرد به دفاع از انقلاب و میهن اسلامی پرداخت.

وی با شروع عملیات فتح المبین در این عملیات شرکت کرد و پس از آن با توجه به سوابق موفق در سازماندهی سپاه بندر عباس، با ابلاغ فرمانده وقت کل سپاه، مسئولیت سازماندهی و هماهنگی و تعیین فرماندهان و شورای فرماندهی منطقه ۶ سپاه در استانهای بندرعباس، کرمان و سیستان و بلوچستان را برعهده گرفت و پس از آن به ریاست ستاد این منطقه منصوب شد و در همین دوران در عملیات خیبر، والفجر مقدماتی و والفجر ۳ حضور یافت.

از سال ۶۳ با تشکیل مناطق و قرارگاه‌های بزرگ ۵ گانه سپاه به ریاست ستاد منطقه ۴ و قرارگاه نوح منصوب شد. این قرارگاه شامل استانهای فارس، بوشهر، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و یزد در کنار لشگرهای ۴۱ ثار الله، ۱۹ فجر، تیپ ۱۸ الغدیر، احمدبن موسی، امیر المومنین، کوثر و المهدی بود و در همین مسئولیت در عملیات بدر شرکت کرده و همزمان با کار و عملیات در حوزه دریایی نیز آشنا شد.

در سال ۱۳۶۴ و با صدور حکم تاریخی امام خمینی(ره)  مبنی بر تشکیل نیروهای سه گانه سپاه به ریاست ستاد نیروی دریایی سپاه منصوب شد و در همین مسئولیت با شرکت در عملیات های کربلای ۳ و ۴ و حضور در خورعبدالله و شمال خلیج فارس، تجارب جدی‌تری در حوزه دریایی کسب کرد. در طول مدت باقیمانده تا پایان جنگ تحمیلی، وی از جمله کسانی بود که در ایده ایجاد یک نیروی دریایی جدید و بدیع و همچنین عملیات دریایی مقابله به مثل نقش اساسی ایفا و در بسیاری موارد شخصاً در عملیات مقابله به مثل ایفای نقش کرد.

سردار احمدیان، همچنین مسئولیت طراحی و اجرای مانور بزرگ دریایی شهادت را به عهده داشت و این چنین بود که وی تا پایان دفاع مقدس  به سراغ ادامه تحصیل نرفت و صرفاً پس از پایان جنگ به شکل پاره وقت تحصیلات خود  در رشته دندانپزشکی را پی گرفت و مفتخر به دریافت دکترا گردید.

احمدیان پس از پایان جنگ تحمیلی به سمت جانشین فرماندهی نیروی دریایی سپاه (در زمان تصدی دریادار شمخانی) منصوب شد و به تئوریزه کردن تجارب بزرگ دریایی دفاع مقدس خصوصاً مقابله با ناوگان متجاوز آمریکا همت گماشت و از جمله معماران اصلی نیروی دریایی جدید و بدیع سپاه که بر مبنای ایده‌های انقلاب شکل گرفته بود و همچنین از اولین نظریه پردازان ایده دفاع نامتقارن بود.

در همین دوران و در دو رزمایش بزرگ سپاه فرماندهی یکی از قرارگاه‌ها را برعهده داشت و پس از آن از سوی فرماندهی معظم  کل قوا به سمت فرمانده نیروی دریایی سپاه منصوب شد.

وی در این مسئولیت فرصت یافت ایده‌ دفاع نامتقارن که در نیروی دریایی آغاز شده بود، به اوج رسانده و ظرفیت‌های اساسی را برای مقابله با تهدیدات قدرت های بزرگ در نیروی دریایی سپاه را پایه‌‌گذاری کند.

حضور مستمر احمدیان در نیروی دریایی سپاه از پایین‌ترین سطح تا عالی‌ترین مدارج و نقش محوری در طراحی شکل‌گیری، گسترش، تجهیز و انتظام آموزشی و تخصصی نیرو در کنار تبحر و مهارت وی در موضوعات تخصصی ، اشراف وی در موضوعات تخصصی همچون شناوری و موشکی، در بهینه سازی سیستم دفاعی نیروهای مسلح در عرصه دریا، مثال زدنی و نقش ماندگاری از او در تاریخ دریایی کشور به یادگار گذاشته است.

وی در این دوران، همچنین در نقش قرارگاه خاتم دریایی ۲، فرماندهی رزمایش های مشترک

نیروهای دریایی و هوایی ارتش و سپاه را برعهده داشت و به دلیل توانایی در ایجاد وحدت و همدلی بین نیروهای مسلح و ایجاد وحدت فرماندهی موثر مورد تشویق فرمانده کل قوا قرار گرفت.

احمدیان از سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس ستاد مشترک سپاه از سوی حضرت آیت الله خامنه‌ای منصوب شد.

حضور وی در این مقطع تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد به گونه‌ای که بارها از سوی رهبر انقلاب مورد تشویق قرار گرفت.

احمدیان در مسئولیت ستاد مشترک سپاه علاوه بر تلاش برای تعمیم رویکرد نامتقارن تجربه شده در نیروی دریایی به کل سپاه، طرح عظیم تحول سازمانی سپاه را تهیه و پس از تصویب فرمانده کل قوا، زمینه اجرایی کردن آن را فراهم کرد و در اجرای این طرح، اهتمام فراوانی نمود به گونه‌ای که پس از گذشت ۵ سال از مسئولیت او، سپاه ورود به مرحله جدید را تجربه کرد و امروز پراکندگی سازمانی که میراث ضرورت های زمان جنگ تحمیلی بود جای خود را به انسجام و انضباط داده است.

این فرمانده ارشد سپاه با بهره‌گیری از ذهن منظم و قدرت خلاقیت خود و با ۲۲ سال تجربه مدیریت در بخش های مختلف نظامی، پیش از ورود کشور به تدوین و طراحی چشم‌انداز ۲۰ ساله سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، چشم‌انداز ۱۰ ساله سپاه را گردآوری و با نیروهای متخصص سپاه تدوین کرد. این برنامه دارای دو مقطع ۵ ساله است و اجرای برش اول آن از سال ۸۰ و ۵ ساله دوم، همزمان با اجرای برنامه ۵ ساله چهارم کشور، نقش مهمی در انسجام بخشی به سازمان و بهره‌گیری بهینه از منابع سپاه داشته است. این چشم‌انداز به صورت کتابهای متعدد و مشخص کردن اولویتهای هر بخش از سپاه، در اختیار مراکز مربوطه قرار گرفته است و برای نظارت بر حسن اجرای آن، ساز و کارهای لازم پیش بینی و صدها جلسه توجیهی با حضور احمدیان برگزار شده است.

هیچ کس در سپاه تردید ندارد که این مرحله حساس با مدیریت علمی، تبحر، جدیت و ذهن انتظام یافته ریاست ستاد مشترک سپاه در دوران مسئولیت وی در برنامه‌ریزی دنبال شده است.

همچنین در ادامه تحول بنیادین سپاه به منظور استمرار این پیشرفت و نهادینه سازی آن در بخش آموزش سپاه، سردار احمدیان به مدت نزدیک به ۲ سال با حفظ سمت، مسئولیت فرماندهی دانشگاه امام حسین را برعهده داشت و تحول بنیادین در این دانشگاه را پایه‌گذاری کرد که در این خصوص نیز مورد تشویق فرمانده کل قوا قرار گرفت.

وی علاوه بر دکترای دندانپزشکی،فارغ التحصیل دکترای مدیریت راهبردی از دانشگاه عالی دفاع ملی(در سال ۱۳۹۳) و از نظریه پردازان این عرصه به شمار می‌رود.

 احمدیان همچنین در سال ۱۳۸۶ با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی، عهده‌دار سمت “ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی” گشت.

حضور وی در ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان از قدرت بالای مدیریت راهبردی سردار احمدیان دارد.

سردار احمدیان از جمله سرداران سپاه است که همواره نام او را با تحول و پیشرفت در بخش‌‌های مختلف بویژه ترسیم چشم انداز در سپاه مترادف می‌دانند.

سردار احمدیان پس از انتصاب در مرکز راهبردی سپاه با حکم فرمانده معظم کل قوا موفق شد همان نوآوری و خلاقیت گذشته را بر تحقق مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر تحقق کامل مردم سالاری دینی متمرکز کند و با اتکا  به ظرفیت های عظیم ملت ایران در مجموعه های دانش بنیان نهاد مردمی پیشران را شکل دهد. و برای موضوعات راهبردی کشور مانند آب، غذا، کشاورزی و …. از درون مردم ایده و راه حل کشف و خود آنها را برای تبدیل ایده به محصول نهایی حمایت نماید که دستاوردهای عظیمی همچون دستیابی به بهترین و پیشرفته ترین طرح دنیا در حوزه بهره وری کشاورزی و کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب و همچنین دستاوردهای مهم دیگری در حوزه سلامت ، دارو و انرژی و موارد متعدد دیگری را با اتکا و شکوفاسازی ظرفیت های مردم به ارمغان آورده است.

علی اکبر احمدیان همچنین در ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ با حکم رهبر معظم انقلاب به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
افتتاح پیشرفته‌ترین کارخانه ساخت پمپ‌های درون چاهی خاورمیانه در اهواز
ضرورت تحویل سلاح های غیر مجاز
درآمد ۸۰۰ میلیون یورویی شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۱
پدر امین میرزازاده: پیروزی فرزندم از سایه اسلام و قرآن است
توقیف محموله کالای قاچاق در بندر ماهشهر
ثبت رفت و آمد بیش از ۲۷۹ هزار زائر اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان
اشتغال‌زایی در خوزستان با توسعه کشت گلخانه‌ای
با حضور دکتر فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد
مهار آتش در بیشه عرب حسن شوشتر

سرخط اخبار کل

11113966_476
62256539
10142259_547
IMG_۲۰۲۲۰۸۳۱_۰۹۰۹۵۹
IMG_20241109_151310_959
1403020416311733829872264

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *