Language

Language

کتابچه سرمایه‌گذاری در بافت‌های تاریخی شوشتر تدوین شد

کتابچه‌ای تحت عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بافت‌های تاریخی شهرستان شوشتر طراحی شده است تا هر فردی برای سرمایه‌گذاری در بنا‌های تاریخی این شهرستان از آن بهره ببرد

به گزارش گروه شهرستانی جوانان خوز ، مدیر میراث فرهنگی شوشتر با بیان اینکه این کتابچه ۵۰ خانه تاریخی را معرفی می‌کند گفت: ویژگی‌ها، مشخصات، آدرس، شماره تماس، نوع کاربری، پیشنهاد مرمت بنا‌ها و… در این کتابچه نام‌گذاری و توضیحات درمورد این بنا‌های تاریخی به صورت کامل نوشته شده است.

محمدعلی چهارمحالی با بیان اینکه شوشتر در زمینه تغییر کاربری بنا‌های تاریخی عملکرد بسیار خوبی دارد اظهار کرد: در آینده نزدیک چند بنای قدیمی دیگر را تغییر کاربری خواهیم داد و آن‌ها را به اماکن گردشگری برای پذیرایی، اقامت، فعالیت‌های مختلف و… تبدیل خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی گردشگر برای بازدید از جاذبه‌های گردشگری یک شهر در یک محل ساکن می‌شود، اقامت این گردشگر باعث ایجاد اشتغال برای جمع زیادی از مردم آن منطقه می‌شود، زیرا از حضور گردشگر در محل است که اشتغال به وجود می‌آید.

چهارمحالی با اشاره به اینکه معروفیت آثار تاریخی شهرستان شوشتر، جهانی است خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر خوشبختانه بخش خصوصی در حوزه گردشگری این شهرستان به بهترین شکل ممکن عمل کرده است.

وی ادامه داد: طبیعت، چشم‌اندازها، رودخانه‌ها، ورزش‌های آبی، آثار تاریخی و بسیاری از جاذبه‌های متنوع دیگر این شهرستان همواره جذابیت خاصی برای گردشگران داشته است.

او با تاکید بر تغییر کاربری و فعالیت در بنا‌های تاریخی افزود: وقتی این بنا‌ها را مرمت می‌کنیم، در مرحله اول جاذبه گردشگری می‌شوند و در مرحله دوم می‌توانند محل کار، فعالیت‌های مفید و در نهایت مسبب و باعث ایجاد اشتغال برای ساکنان یک منطقه می‌شوند.

به گفته وی: بنا‌های تاریخی وقتی به حال خود رها می‌شوند پاتوق دزدان، معتادان و… خواهند شد و تداوم این معضل باعث کاهش امنیت برای مردم ساکن حوالی این بنا‌ها می‌شود؛ بنابراین ما می‌توانیم و لازم است از این تهدید به عنوان فرصت استفاده کنیم.

چهارمحالی با اشاره به لزوم توجه به گردشگری آبی رودخانه کارون تاکید کرد: اگر به عنوان فرصت به این جاذبه گردشگری نگاه کنیم ابتدا باید شرایط و بستر لازم را مهیا کنیم.

وی ادامه داد: برای توسعه گردشگری آبی در رودخانه کارون و هر رودخانه دیگری ابتدا باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود و این امر در مسایل مختلفی از جمله امور امنیتی رودخانه، محیط زیستی و… مستلزم برنامه‌ریزی است تا بتوانیم آنچنان که باید پذیرای گردشگران باشیم.

او اظهار داشت: در غیر این صورت و با عدم توجه به زیرساخت‌های لازم برای ایجاد گردشگری آبی، در هر لحظه ممکن است رودخانه خروشان کارون به دلیل عدم ایمنی و نبود امکانات افراد را غرق کند و فاجعه‌ای رخ دهد.

پایان گزارش/

4.5/5

پیشنهاد سردبیر

پربازدیدها

مرمت موزه حمام تاریخی کرناسیون دزفول
رهبر انقلاب روز دوشنبه بر پیکر حجت‌‌‌الاسلام دعایی نماز میت اقامه کردند
تشریح مصوبات ۵ سفر استانی رئیس‌جمهور به خوزستان
مرمت کاروانسرای افضل شوشتر
دستور رئیس جمهور به رئیس بنیاد شهید و وزیر بهداشت برای تأمین نیازهای درمانی جانبازان
شهادت دو نفر از ماموران فراجا در ایذه
مراکز خرید تعاون روستایی خوزستان برای ذخیره‌سازی گندم و کلزا تجهیز شد
آسمانی شدن پدر شهید جاویدالاثر مروج
اهدای بسته‌های معیشتی به نیازمندان شوشتر
جمعی از خانواده شهدا: جمهوری اسلامی حرم است و خط قرمز ماست

سرخط اخبار کل

139904241430577320775604
1403011510482561029730914
4111310
169618640
17116
photo_2023-05-09_11-28-44-1024x682

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *