به گزارش گروه خبری جوانان خوز، دکتر مسعود مهدوینیا با بیان اینکه در زمیه تامین شیر خشک در کل کشور با کمبود مواجه شدهایم، گفت: درحال حاضر مقدار تولید داخل کافی نبوده و جوابگوی نیاز کشور نیست.
وی با بیان اینکه میزان تولید شیر خشک در کشور شاید ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین کند، افزود: توزیع این محصول باتوجه به سهم هر استان، در کل کشور انجام میشود، بنابراین مردم باید بیشتر همکاری کرده و شیر خشک را بر اساس نیاز تهیه کنند.
دکتر مهدوینیا با بیان اینکه سازمان غذا و دارو، واردات شیر خشک را به مقدار کافی انجام داده و کارهای ترخیص آن در حال انجام است، ادامه داد: با اضافه شدن شیر خشکهای وارداتی به تولید داخل، شرایط بازار مطلوبتر خواهد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه از ۲۰ مهرماه سامانه تیتک (TTAC سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت دارو) به امکان ثبت بارکد شیرخشک رگولار و معمولی مجهز شده است، اضافه کرد: پیش از این تنها ثبت شیرهای خشک تخصصی و رژیمی الزامی بود، اما اکنون همه شیرهای خشک معمولی نیز باید باعنوان رگولار در سامانه ثبت شوند.
وی میگوید: داروخانهها برای ثبت این شیرهای خشک نیازمند تاریخ تولد و کد ملی از کودک هستند که باتوجه به دیگر کارهای داروخانه و همچنین احتمال خطای سامانه، ممکن است کمی روند این کار طولانیتر باشد که از مردم میخواهیم همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.
دکتر مهدوی نیا با بیان اینکه هر چه میزان ثبت در سامانه بیشتر باشد، سهمیه بیشتری به خوزستان اختصاص مییابد، افزود: از سوی دیگر نیاز واقعی به شیرخشک مشخص میشود و اگر احتمال خروج شیر خشک از شبکه توزیع وجود داشته باشد، از این کار جلوگیری خواهد شد.
پایان گزارش/