۞ امام صادق علیه السلام:
كسى كه به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمى‌شود.

موقعیت شما : صفحه اصلی » فرهنگ‌ و اندیشه » میراث و گردشگری
  • شناسه : 18624
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹
  • 3 بازدید
  • ارسال توسط :
لزوم معرفی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی خوزستان به کاروان‌ها و گردشگران
لزوم معرفی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی خوزستان به کاروان‌ها و گردشگران

لزوم معرفی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی خوزستان به کاروان‌ها و گردشگران

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بر معرفی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی خوزستان به کاروان‌ها و گردشگران تاکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی جوانان خوز، حجت‌الاسلام محمد نوروزپور در جریان بازدید از حرم مطهر علی ابن مهزیار اهوازی (ع) گفت: براساس تفاهم‌نامه سازمان اوقاف و امور خیریه با میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گردشگران خارجی که از بقاع متبرکه و اماکن مذهبی کشور بازدید می‌کنند از خدمات سازمان اوقاف و امور خیریه بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبلغان مذهبی سازمان که به زبان‌های زنده دنیا تسلط دارند، اطلاعات لازم را به گردشگران خارجی می‌دهند، افزود: بسیاری از گردشگران خارجی که به کشور خود باز می‌گردند، همچنان با مبلغان مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه ارتباط دارند، پاسخگوی سوال‌ها و شبهه‌های آن‌ها هستند.
حجت الاسلام و المسلمین نوروزپور راهیان نور را ظرفیتی مهم برای زیارت بقاع متبرکه و معرفی آن‌ها دانست و ادامه داد: سالانه میلیون‌ها نفر از سراسر کشور برای بازدید مناطق عملیاتی ۸ سال دفاع مقدس به خوزستان سفر می‌کنند و جا دارد بقاع متبرکه و اماکن مذهبی این استان که بیش از ۴۰۰ بقعه و مکان مذهبی هستند، به عنوان مقصد کاروان‌ها معرفی شوند.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه اقبال جوانان و نوجوانانی که در قالب کاروان‌های راهیان نور به خوزستان سفر می‌کنند در سال‌های اخیر نسبت به بقاع زیارتی بیشتر شده است، گفت: بقاع متبرکه شاخص خوزستان همچون علی ابن مهزیار اهوازی (ع)، دانبال نبی (ع) و حضرت محمد ابن الکاظم (ع) معروف به سبزقبا در دزفول از پایگاه‌های معنوی رزمندگان اسلام در دوران پرافتخار دفاع مقدس بوده‌اند.
اداره بقاع متبرکه و اماکن مذهبی به صورت مردمی
این مقام مسئول با بیان اینکه بقاع متبرکه و اماکن مذهبی به صورت مذهبی اداره و مدیریت می‌شوند و دولت هزینه و اعتباری برای نگهداری و بازسازی آنان پرداخت نمی‌کند، گفت: درحال حاضر ۵۰ هزار خادم، هیئت امناء و خدمتگزار افتخاری در بقاع متبرکه و اماکن مذهبی کشور مشغول خدمت به بقاع و مردم هستند.
حجت الاسلام نوروزپور تعداد بقاع متبرکه و اماکن مذهبی کشور را بیش از ۸ هزار بقعه اعلام کرد و افزود: ۲۴ بقعه از این تعداد منسوب به پیامبران الهی هستند که حرم حضرت دانیال نبی (ع) که مورد احترام حضرت علی (ع) و مورد تکریم هموطنان کلیمی است، در خوزستان و در شهرستان شوش قرار دارد.
پایان گزارش/

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*