به گزارش گروه شهرستانی جوانان خوز، دکتر بهمن شهریاری دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان خوزستان با تاکید بر شکلگیری شوراهای امربه معروف و نهی از منکر دستگاههای اجرایی شهرستان ، خاطر نشان کرد ؛ شورای دستگاه اجرایی متولیِ آن مسئلهای است که از یک طرف به مردم تذکر دهد و جای دیگر طرف حساب دستگاههای اجرایی باشد .
دبیر ستاد امربه معروف استان ضمن تاکید بر موضوع محوری جلسات ، تصریح کرد ؛ جلسات باید موضوع محور و در سامانه ارزیابی عملکرد بارگذاری و بازتاب داده شوند .
شهریاری تاکید کرد ؛ منکرهای اداری احصاء و با آنها برخورد شود ، امربه معروف و نهی از منکر تنها در عرصه عفاف و حجاب خلاصه نمیشود ، باید از بنر بشکل «بصری» با محتوای احادث ائمه(ع) که مربوط به امربه معروف و نهی از منکر است در دستگاههای اجرایی کار شود . این بنرها باید حاوی پیام به جهت فضاسازی در دستگاه مربوطه باشد .
معاون سیاسی سپاه ولیعصر(عج) استان با اشاره به عرصههای ابلاغی مختلف ستاد امربه معروف و نهی از منکر ، اظهار کرد ؛ عفاف و حجاب یک عرصه از ۱۸ عرصه ستاد امربه معروف و نهی از منکر است ، که این عرصهها تمام جوانب زندگی مردم را در بر میگیرند ، و ستادکل در استان متولی سازماندهی ، جذب و بکارگیری نیروهای توانمند مردمی برای پیشبرد و رفع مشکلات عدیده که این ۱۸ عرصه آنها را احصاء میکنند ، میباشد .
شهریاری با اشاره به فعالیت میزخدمت در نماز جمعه خاطر نشان کرد ؛ ستاد امربه معروف گروههای ۵ نفره متشکل از برادران و خواهران فعالِ عرصه عفاف و حجاب را برای تذکر لسانی با حکم ماموریت از ستاد امربه معروف و نهی از منکر سازماندهی میکند ، و این گروهها مردم دغدغهمندی هستند که یا با فراخوان حضور پیدا میکنند و یا بصورت خودجوش حضور بهم میرسانند .
دبیر ستاد امربه معروف استان در ادامه بیان کرد ؛ ۳۳ دستگاه در «ماده ۲۰» ماموریت دارند که دغدغههای جامعه را حل کنند ، این ماموریت از صدور مجور شروع شده و در طول نظارت توسط دستگاههای اجرایی مربوطه پیگیری میشود ، گاها میبینیم که یک گروه موسیقی با برنامهای مشخص مجوز اجرا میگیرد ولی در صحنه اجرا شکل برنامه و یا خواننده را تغییر میدهند ، که باید بر این موارد نظارت کامل بشود .
وی گفت ؛ نظارت بر اصناف ، بازار ، کافهها بیشتر شود ، زیر پوست شهر رصد و روی این موضوع باید کار بیشتری صورت بگیرد ، اتحادیه و بسیج اصناف به مجوزهای قانونی و اماکنی که بصورت غیرقانونی فعالیت دارند نظارت داشته و برخورد کنند .
دکتر شهریاری در پایان با تاکید بر نظارت فضای حقیقی و مجازی تصریح کرد ؛ فضای حقیقی مغازهها هستند که متولی آن پلیس اماکن میباشد ، ولی برای فضای مجازی وقت بیشتری گذاشته شود ، بچههای ما چه دختران و چه پسران در این فضاها بمباران میشوند ، فلذا نیاز به فعال کردن همهی عوامل برای رصد و توجه بیشتر است .
پایان گزارش/