به گزارش گروه فرهنگی مجمع جوانان، چهارمین شب از ویژه برنامه هفته هنر انقلاب اسلامی به میزبانی حوزه هنری برگزار شد. این مراسم اختصاص به تقدیر از برگزیدگان چهره سال هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ در حوزه شعر و موسیقی داشت.
این مراسم از افطار آغاز شد و برگزیدگان را در ۲ بخش شعر و موسیقی معرفی کرد. اجرای این مراسم را عبدالله روا برعهده داشت. چهرههایی نظیر میلاد عرفانپور، مدیر دفتر موسیقی حوزه هنری، عباس محمدی مدیر دفتر آفرینشهای ادبی حوزه هنری، علیرضا قزوه، علی محمد مؤدب، عماد توحیدی، قاسم صرافان، احمد بابایی، علی داودی، محمود حبیبی کسبی، امیرحسین سمیعی، جواد محمدزمانی، سعید حدادیان، ناصر فیض، حامد عسگری، نغمه مستشار نظامی، عالیه مهرابی، الهام نجمی، سمانه رحیمی و … از جمله چهرههای حاضر در این مراسم بودند.
در ابتدای جلسه، میلاد عرفانپور طی سخنانی کوتاه گفت: خوشحالیم که در این شب مبارک در مرکز موسیقی و دفتر آفرینشهای ادبی حوزه هنری میزبان شما هستیم. از قدیم این حیاط و این فضا، محفلی برای کنار هم قرار گرفتن هنرمندان بوده و با همکاری یکدیگر محصولات بسیار فاخری تولید شده است. امیدوارم این دیدار زمینهساز حضور و رفت و آمد بیشتر شما هنرمندان باشد.
وی با اشاره به فعالیتهای مرکز موسیقی حوزه هنری گفت: مرکز موسیقی در ۳ سال و نیم اخیر که بنده در آن حضور دارم همواره تلاش کرده تا در گونههای مختلف موسیقی فعالیت کرده و تولیدات متنوعی را در حوزه موسیقی ایرانی، پاپ، نواحی، پژوهش و آموزش موسیقی تولید کند. تاکنون بیش از ۶۰ آلبوم موسیقی منتشر شده است.
وی در ادامه شعری نیز خواند.
صبحی گره از زمانه وا خواهد شد
راز شب تار برملا خواهد شد
در راه، عزیزی است که با آمدنش
هر قطب نما، قبله نما خواهد شد
در بخش بعدی این مراسم نوبت به معرفی برگزیدگان بخش موسیقی رسید.
قاسم صرافان نخستین هنرمندی بود که در این بخش به خاطر فعالیت مستمر در عرصه شعر و سرود انقلابی تقدیر شد. در ادامه، امیرحسین سمیعی به دلیل فعالیت مستمر در عرصه موسیقی انقلاب و تولید پویم سمفونی «اروند» برای شهدای غواص و «سرباز» برای شهید سلیمانی به عنوان چهره برگزیده هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.
نفر سوم این بخش نیز صادق آهنگران بود که به دلیل درگذشت محمدزمان گلدسته در مراسم حضور نداشت.
در بخش شعر نیز ۳ هنرمند برگزیده شدند.
عالیه مهرابی بانوی شاعره نخستین فردی بود که به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ تقدیر شد. او این جایزه را به دلیل موفقیت در جایزه سراسری شعر فجر و ارتقای جایگاه شعر زنان دریافت کرد. همچنین نغمه مستشار نظامی شاعر نامآشنا تقدیر شد. شعر او برای مادران شهدا مورد تقدیر رهبر انقلاب قرار گرفت و شعر دیگری نیز برای کتاب «تنها گریه نکن» سروده بود که با استقبال بسیار خوب مخاطبان همراه شد.
در پایان نیز علیرضا رجبعلیزاده به عنوان سومین نفر برگزیده چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ معرفی شد.