به گزارش گروه فرهنگی جوانان خوز ، جلسه ماده ۲۰ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر استان در محل دفتر امام جمعه اهواز و رئیس ستاد خوزستان و با حضور اعضاء برگزار شد.
در این جلسه ابتدا آیت الله سید محمدنبی موسویفرد رئیس ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان با بیان اینکه عفاف و حجاب دو واجب الهی است گفت: بزرگترین معروف نظام مقدس جمهوری اسلامی است و بزرگترین منکر این است که این نظام آسیب ببیند .
وی با اشاره به مساله حجاب گفت: بی توجهی و رعایت نکردن این واجب الهی در نهایت منجر به فروپاشی نظام خانواده خواهد شد که مقام معظم رهبری نیز در دیدار با مداحان ، بر رعایت عفاف و حجاب برای بانوان تاکید کردند.
نماینده ولی فقیه خوزستان در ادامه گفت : دنیای غرب از حجاب زنان طفره میرود و مردها را در پوششهای مناسب و کامل پیش میبرد ولی زنان را بدون هیچگونه معیار پوششی به پوشیدن هرگونه لباسی در جامعه رها کرده است و آنها تا برهنگی کامل زن و فروپاشی خانواده نباشد کوتاه نمیآیند.
در ادامه ی این جلسه بهمن شهریاری دبیر ستاد خوزستان ضمن تشکر از اهتمام نماینده معزز ولی فقیه در استان و اعضای ماده ۲۰ حاضر در جلسه گفت :دستگاههای اجرایی ، ماموریتی و مسئولیتی باید به امر و نهی توجه کنند ، راه اندازی شوراهای امربه معروف در دستگاهها و نظارت ستادی توسط شوراهای دستگاهها برای پیشبرد اهداف ماموریتی و مسئولیتی ماده ۲۰ است .
وی افزود ۴۰ درصد از این شوراهای دستگاهها راه اندازی شده اند و ۶۰درصد خلاء شورایی داریم که دستگاههای اجرایی باید راه اندازی کنند.
دبیر ستاد امربه معروف استان در ادامه با ارائه گزارش کوتاهی از کارکرد ستاد امربه معروف استان افزود :نیاز است کلاسهای آموزشی در دستگاههای اجرایی توسط شورایهای امر به معروف راه اندازی و تقویت بشوند ، شوراهای امربه معروف دستگاههای اجرایی باعث رفع نارضایتی مردم نسبت به دستگاههای اجرایی میشود .
وی افزود :جهت ساماندهی در اتحادیهها و اصناف ، جلسههای تبیینی با باشگاهداران ، آرایشگران و عکاسان_فیلمبرداران انجام شد که در این میان آنهایی که مجوز ندارند شناسایی بشوند و در صورت نیاز برخورد قضایی لازم انجام بشود .
شهریاری با بیان اینکه میشود از ظرفیت مساجد استفاده کرد ، خواستار سازماندهی تیمهای ۵ نفره از طرف مساجد جهت تذکرلسانی شد و گفت : نیاز به حمایت قضایی و حمایت حاکمیتی است که در بحث قضایی خلاءهایی داریم ، ضمن اینکه خیلی ممنونِ زحمات آنها هستیم ، لذا ما قصد دخالت در رای و نظر آنها را نداریم ، بلکه منظور این است که بعضی پرونده ها باعث دلمردگی میشود ، در دادستانی پرونده بسته میشوند و در دادگاه برای صدور رای با مشکل مواجه میشویم.
دبیر ستاد احیای امربه معروف استان افزود: در بحث شهرستانها بعضی شهرها نسبت به قبل مسائلش خیلی عوض شده است، از جمله این شهرستانها ، بهبهان ، دزفول ، باغملک ، ایذه و آبادان است که باید وقت بیشتری برای آنها گذاشت و پیگیری های ستادی در شهرستان قاطعانهتر بشود.
سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه استان نیز در این جلسه طی سخنانی گفت :امربه معروف یک امر جاری و ساریست و مقطعی نیست و مانند نماز و روزه جزء فرایض ماست که باید به آن توجه کرد .
وی افزود : در بحث امربه معروف و نهی از منکر در ادارات ارزیابی و درصدگیری شود ، بنده شخصا دیدم بعضی مدیران ادارات و شرکتهای خصولتی از منشی خانم استفاده میکنند ، حتی ۲ تا ۳ منشی خانم دارند ! ، در بعضی ادارات دولتی خانم با کت و شلوار میآید ، و خواست که دولت خانمها را در محل کار ملزم به استفاده از چادر نماید .
سردار میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی استان نیز گفت : زیر پوست شهر حال خوبی ندارد ، باید همه پای کار بیایند ، و تا زمانی که موضوع مردمی نشود یک طرف کار میلنگد . و از سازمان صمت خواست تا کار ارزیابی و رصد اصناف را بیشتر مد نظر قرار دهند.
در ادامه جلسه سایر مسئولین نیز نقطه نظرات خود را بیان و مصوباتی به تصویب رسید.
پایان گزارش/