در این نشست ظرفیتهای اقتصاد دیجیتال در استان خوزستان، به منظور اولویت بندی این ظرفیتها توسط دستگاههای حاضر ارائه و در این خصوص بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
راضی جلالی در این نشست با تاکید بر این موضوع که الزام اولیه اقتصاد دیجیتال، وجود و تقویت زیر ساخت ها است بیان کرد: با علم بر اینکه کاستیهایی جهت تقویت اقتصاد دیجیتال وجود دارد، در مجموع با توجه به اقدامات مثبت اخیر و تغییرات صورت گرفته وضعیت زیرساختها در شهرها نسبتاً قابل قبول است.
وی به لزوم جذب سرمایهگذار جهت تکمیل زیرساختهای اقتصاد دیجیتال اشاره کرده و گفت: دیجیتالی شدن صنایع بصورت همزمان با بالا بردن رقابت و پایین آوردن هزینههای تمام شده باعث ایجاد اشتغال در زمینههای دیگر خواهد شد.
معاون اقتصادی استاندار ضمن تاکید بر محوریت بخش خصوصی و همراهی بخش دولتی در این زمینه عنوان کرد: در انجام این کار باید اولویت بندی لازم لحاظ شده و از پراکندگی جلوگیری شود،به گونه ای که یک اولویت اصلی، بطور مثال بازار دیجیتال که یکی از چالشهای استان و کشور است بصورت متمرکز شروع و تا حصول نتیجه نهایی و دلخواه ادامه پیدا کند.
راضی جلالی در ادامه به ضرورت و اهمیت استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در تسریع و تسهیل امور در تمامی زمینه ها اعم از اقتصاد، سلامت، گردشگری، صنایع و… تاکید کرد.
پایان گزارش/