به گزارش گروه خبری مجمع جوانان، علی فرهمندپور ظهر امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری دزفول که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد، برنامههای متعددی در راستای معرفی ظرفیتها و نخبگان دزفول در زمینههای مختلف برگزار شد که بازتاب بسیار خوبی در سطح کشور داشت.
وی افزود: از آنجایی که محور اساسی ما در برنامههای چهارم خرداد سال گذشته معرفی ظرفیتهای دزفول بود، محور اساسی برنامههای امسال باید به نمایش درآوردن این ظرفیتها باشد؛ بنابراین این امر مهم در چهارم خرداد امسال باید اولویت و هدف اصلی ما باشد و ضرورت دارد که یک کمیته تخصصی در این زمینه تشکیل شود.
فرماندار ویژه دزفول تصریح کرد: در این راستا لازم است که یک جشنواره و نمایشگاه بزرگ برپا شود که هر غرفه آن در اختیار یکی از ظرفیتهای بزرگ دزفول همچون کارخانه فولاد، خمیرمایه، شرکتهای کشت و صنعت و دیگر ظرفیتهای شهرستان در سایر حوزهها قرار بگیرد؛ جزئیات این برنامه نیز بزودی تدوین خواهد شد و از سویی شایسته است که پخش زنده برنامههای چهارم خرداد نیز از داخل این نمایشگاه باشد.
فرهمندپور همچنین بیان کرد: وجود تیپ ۲۹۲ زرهی، پایگاه چهارم شکاری، پدافند و پشتیبانی ارتش در دزفول هر کدام به تنهایی یک نمایشگاه و ظرفیت محسوب میشوند که باید از این ظرفیتها به مناسبت چهارم خرداد به خوبی استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه لازم است که محوریت همه برنامههای چهارم خرداد از شهرستان دزفول باشد، عنوان کرد: همکاری همه دستگاهها و مدیران شهرستان برای اجرای هرچه بهتر ویژه برنامههای چهارم خرداد ضروری است تا بتوانیم جایگاه دزفول را به خوبی به همگان نشان دهیم.
لزوم جهانی شدن مقاومت دزفول
دبیر ستاد چهارم خرداد و رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول نیز ویژه برنامههای چهارم خرداد سال گذشته در دزفول را کم نظیر عنوان کرد و گفت: امسال باید برنامههای شاخصی تدوین شوند و در این راستا لازم است که مدیران ادارات و اصحاب رسانه همچون سالهای گذشته در برگزاری هرچه بهتر برنامهها در کنار ما باشند.
سرهنگ بهزاد جولایی با اشاره به حماسه آفرینیها و مقاومت مثالزدنی مردم دزفول در دوران دفاع مقدس افزود: قطعاً اتفاقات، حوادث و ماجراهای زیادی از مقاومت مردم دزفول در ایام جنگ تحمیلی همچنان بازگو نشده و قهرمانان زیادی ناشناخته ماندهاند؛ بنابراین هدف ما باید شناسایی و معرفی این ظرفیتها به همگان به ویژه جوانان و ثبت حماسهها و افتخار آفرینیها باشد به طوری که به الگویی برای کشورهایی تبدیل شود که به تازگی در عرصه مقاومت ورود کردهاند.
وی با تاکید بر لزوم جهانی شدن پایداری و مقاومت دزفول تصریح کرد: سبک زندگی مردم، نوع و دلیل مقاومت و افراد مؤثر در شکلگیری این مقاومت و پایداری از جمله مسئولان و مردم باید معرفی شوند و این امر مهم که از تأکیدات مقام معظم رهبری نیز محسوب میشود بر عهده ما مسئولان است؛ بنابراین ضروری است که این امر در برنامههای چهارم خرداد امسال تجلی زیادی داشته باشد.
معاون فرهنگی شهرداری دزفول نیز برگزاری جشنهای محله محور، برگزاری یک جشن بزرگ با همکاری سایر ادارات در شب ۴ خرداد، برگزاری مسابقات ورزشی محلات، برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد و فضاسازی گسترده در شهر را از جمله برنامههای شهرداری به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد، روز دزفول عنوان کرد.
محمدحسن پرآور، رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این جلسه گفت: لازم است که ویژه برنامههای گرامیداشت چهارم خرداد امسال از نظر کمی و کیفی بیشتر از سال گذشته باشند که در این راستا شورای شهر و شهرداری دزفول با تمام توان در کنار ستاد چهارم خرداد خواهند بود و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
به گزارش گروه خبری مجمع جوانان ، در این جلسه برنامههایی توسط اعضای حاضر در جلسه برای گرامیداشت چهارم خرداد پیشنهاد و در مورد جزئیات آنها بحث و تبادل نظر شد.
همچنین مقرر شد ادارات عضو ستاد چهارم خرداد تمام برنامههای خود به مناسبت گرامیداشت این روز را تا روز چهارشنبه به دبیرخانه ستاد تحویل دهند.
به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس، چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری، روز دزفول در تقویم جمهوری اسلامی ثبت شد.