به گزارش گروه خبری جوانان خوز ، عبد علی ناصری افزود: از ۱۰ مرداد ماه سال جاری عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع واحدهای نیشکری آغاز شده است. زمانبندی عملیات کشت از ساعت حدود ۴ و ۳۰ دقیقه بامداد تا ۱۰ صبح است و این اقدام بهمنظور حفظ سلامت کارگران و همچنین تضمین کیفیت کشت در دمای مناسب انجام میشود.
وی ادامه داد: تاکنون ۶۵ درصد از عملیات کشت انجام شده که باتوجهبه مجموع میانگین کشت روزانه بیش از ۵۰۰ هکتار، این میزان پیشرفت، نسبت به سالهای گذشته بیسابقه بوده است؛ عمده روش کشت به صورت دستی است، اما در سالهای اخیر با تلاش متخصصان نیشکری، دستگاه کارنده نیشکر طراحی و ساخته شده است که با استفاده از این دستگاه، حدود ۱۵۰ هکتار از مزارع نیشکر در کشت و صنعتهای امام خمینی، دهخدا و سلمان فارسی کشت شده است.
معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: در اجرای عملیات کشت، به طور کامل از نیروهای بومی و مناطق پیرامونی کشت و صنعتهای نیشکری استفاده میشود که این امر، در ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی مردم این مناطق بسیار مؤثر است. جعفر آلکثیر افزود: همه ارقام کشتشده با شرایط اقلیمی استان سازگارند؛ اما برای افزایش تنوع و در نتیجه افزایش محصول، بهبود مقاومت به آفات و بیماریها، تحمل بهتر تنشهای محیطی و در نهایت پایداری تولید، بهطور مستمر نیاز به اصلاح و معرفی ارقام جدید احساس میشود.
پایان گزارش/