به گزارش گروه خبری جوانان خوز ، سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: از روشهای کلاهبرداری شیادان سایبری، درج آگهی با عنوان با کار در منزل و یا استخدام در صرافی ارز دیجیتال در فضای مجازی است.
وی افزود: این مجرمان پس از ثبت آگهی در برنامههای شبکههای اجتماعی، با قربانیان خود که اکثرا جوان و جویای کار هستند ارتباط برقرار و ضمن معرفی خود به عنوان مدیر یک صرافی ارز دیجیتال از افراد میخواهد با وی همکاری کنند تا به ازای آن درصدی به عنوان حقالزحمه یا پاداش دریافت کنند.
سرهنگ حسینی ادامه داد: در ادامه کلاهبردار با اغفال قربانی و تطمیع وی با وسوسه حقوق بالا، او را به ایجاد حساب کاربری در یک صرافی ارز دیجیتال مجاب و در ادامه با ترفندهایی خاص اقدام به برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی وی و واریز وجوه به حساب قربانی جدید خود میکند و از وی نیز میخواهد پس از برداشت پول خود، آنها را به ارز دیجیتال تبدیل کند، اما در واقع آخرین افراد فریب خورده از این فرد با شکایت سایر قربانیان گرفتار شده و حساب بانکیاش مسدود میشود.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان برای پیشگیری از این شیوه کلاهبرداری توصیه کرد: هموطنان توجه داشته باشند از خرید ارز دیجیتال برای افراد ناشناس و دریافت مبلغ و همچنین قراردادن شماره حساب بانکی و یا کیف پول الکترونیکی خود در اختیار دیگران، خودداری کنند.
پایان گزارش/